Šīs zodiaka zīmes nokļūs grūtībās: 3 zodiaka zīmēm oktobrī gaidāma melnā svītra dzīvē

Astroloģe Jūlija Nikolajeva vēsta, ka dažas planētas 2022. gada oktobrī veidos saspringtus aspektus ar Jupiteru, Plutonu un Neptūnu, tāpēc dažas zodiaka zīmes šajā periodā ieies melnajā svītrā.

Eksperte skaidro, ka oktobris var būt sarežģīts vairākām zodiaka zīmēm, bet tikai dažas nokļūs melnajā svītrā.

Strēlnieks

Esi uzmanīgs pie līgumu parakstīšanas, saglabā kvītis, ieslēdz ekonomijas režīmu. Nav izslēgts, ka tu draugu dēļ vari pazaudēt naudu. Tu vari pārtraukt saņemt pabalstu, pensiju vai alimentus. Kolektīvs projekts, kurā tu nolemsi ņemt dalību, var izrādīties neveiksmīgs. Iespējams pazaudēt naudu dabas kataklizmu vai avārijas dēļ.

Oktobrī nav izslēgtas problēmas ar bērniem un plāniem, kas saistīti ar viņiem. Tāpat iespējamas problēmas personīgajās attiecībās, kas var novest pat pie šķiršanās no mīļotā cilvēka, kurš var nepatikt taviem draugiem.

Arī tavu otro pusi var ļoti kaitināt tavi draugi. Šajā periodā labāk neveikt reklāmas kampaņas. Nav izslēgti konflikti dzīvesvietas vai citu īpašumu dēļ, var nākties pazaudēt mājokli.

 

Vērsis

Dažiem zīmes pārstāvjiem šo periodu var pavadīt noslēpumaini un dīvaini apstākļi. Tevi var atstādināt no amata, liekt kādas pilnvaras vai atlaist. Tu vari pārdzīvot garīgu krīzi un vilšanos tajā, ko dari.

Tev var pazust vēlēšanās kaut ko darīt. Izdevniecība var izbrāķēt tavu zinātnisko vai literāro darbu. Iespējams, izjuks tavs brauciens uz ārzemēm vai akadēmiskā darbība.

Lasi vēl: Karalienes Elizabetes miršanas apliecība atklāj ļoti skumju faktu par Viņas majestātes nāvi

Ja tu plāno aizstāvēt disertāciju, šis nav pats piemērotākais laiks. Jebkādi ceļojumi tagad ir nelabvēlīgi. Iespējams saslimt ceļā vai tālu prom no mājām.

Iespējamas problēmas ar veselību, saslimšana var pāriet hroniskā formā. Nav izslēgts, ka tev būs vajadzīga stacionāra ārstēšana. Mēģini ievērot diētu, veikt profilaktisku medicīnisko pārbaudi. Iespējamas problēmas mājdzīvnieku dēļ.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment