Šīs zodiaka zīmes nokļūs grūtībās: 3 zodiaka zīmēm oktobrī gaidāma melnā svītra dzīvē

Vēzis

Iespējami konflikti ar radiniekiem tava darba vai laulātā partnera dēļ. Profesionālā sfērā arī iespējamas problēmas. Darbs var kaitēt tavām ģimenes problēmām. Var izjukt mērķi, kas saistīti ar īpašuma iegādi.

Nav izslēgti konflikti ar partneri vai pat šķiršanās. Iespējams, tevi var pazemināt amatā un var pasliktināties tavs sociālais statuss. Nav izslēgts, ka tev nāksies nomainīt darbības sfēru. Šī jautājuma risināšanā ne beidzamo lomu spēlēs radinieki.

Īpašuma, dzīvesvietas un sadzīves problēmu risināšana daudzos gadījumos būs atkarīga no dzīvesbiedra, biznesa partnera vai kompanjona. Kāds ģimenes noslēpums var ietekmēt komunikāciju ar citiem cilvēkiem.

Partneris, ar kuru tu dzīvo zem viena jumta, var atteikties reģistrēt laulību. Nav izslēgta šķiršanās ar īpašuma sadalīšanu, ja esat oficiālās attiecībās. Iespējams pazaudēt īpašumu tiesā.

Lasi vēl: Mīlestība ir patiešām neprognozējama: trīs zodiaka zīmes oktobrī satiks savu laimi

Ja mēģini iegūt pilsonību, tas var būt apgrūtinoši. Gaidāmas arī problēmas ar klientiem, neveiksmes profesionālajā un sabiedriskajā darbībā. Tomēr atcerieties, ka arī pēc grūtas dienas vienmēr notiek kas pozitīvs.

Leave a Comment