Karalienes Elizabetes miršanas apliecība atklāj ļoti skumju faktu par Viņas majestātes nāvi

96 gadu vecumā mūžībā devās Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Viņa nomira Balmorālas muižā Skotijā, kur pavadīja mūža pēdējās nedēļas.

Pavisam nesen tika publiskots karalienes nāves iemesls – cienījamais vecums, tomēr miršanas apliecībā ir ierakstīs arī kāds ļoti bēdīgs fakts par karalienes pēdējām stundām.

Šajā miršanas apliecībā ir precizēts karalienes nāves laiks. Karalienes nāve tika apstiprināta plkst. 15:10 pēc vietējā laika (plkst. 17:10 pēc Latvijas laika).

Diemžēl tas nozīmē tikai vienu – visi ģimenes locekļi nebija līdzās karalienei viņas pēdējās dzīves stundās. Daļa no ģimenes šajā laikā atradās lidmašīnā ceļā pie karalienes Elizabetes, proti tie bija, prinči Viljams, Endrū un Edvards, kā arī viņa sieva, Veseksas grāfiene Sofija.

Lasi vēl: Oktobra prognoze liecina, ka šīm zodiaka zīmēm visu oktobri neveiksmes sekos pa pēdām

Šie karaliskās ģimenes locekļi ieradās Balmoralas pilī tikai ap pulksten 17:00. Princis Harijs ieradās krietni vēlāk, ap pulksten 20:00 — pusotru stundu pēc oficiālā paziņojuma par karalienes nāvi.

Oficiālā miršanas apliecība atklāj, ka karalienei līdzās esot bijusi viņas meita, princese Anna, kura ir reģistrēta kā persona, kas sniedza informāciju par Viņas Majestātes nāvi.

Medijos izskan vēl viena skumja ziņa par šo traģisko mirkli – karalienes Elizabetes gultā līdz pēdējam brīdim esot gulējuši viņas mīluļi – divi korgiji.

Leave a Comment