Precīzs un skarbs horoskops oktobrim: šīs 4 zodiaka zīmes gaida neliela vilšanās

Koki savas lapas krāso oranžā, sarkanā un dzeltenā krāsā, un mums ir tik patīkami pavadīt laiku komfortablos apstākļos mājās kopās ar saviem tuviniekiem. Tomēr šis mēnesis četrām zodiaka zīmēm sola nelielas grūtības.

Oktobrī planēta Neptūns turpinās radīt sarežģītu ietekmi uz Sauli, un tas ietekmēs Dvīņus, Jaunavas, Strēlniekus un Zivis. Astroloģijā Neptūns nozīmē ilūziju un apmānu.

Mērķtiecīgais Marss oktobrī galīgi atmaskos šīs ilūzijas. Daudz asāk to izjutīs cilvēki, kas dzimuši savas zodiaka zīmes mēneša beidzamajā posmā.

Dvīņi: oktobrī jums vajadzēs daudz dziļāku analīzi

Dvīņi ir zināmi ar to, ka viņi atšķiras ar nemieru un reizēm virspusīgumu. Iespējams, pēdējā laikā tu daudz ko palaidi garām. Varbūt tavs draugs/draudzene izrādījās nepatiess, vai arī tu saprati, ka jūsu attiecības nav tik dziļas un stabilas, kā tu domāji.

Izmanto šo rudeni, lai iedziļinātos un padomātu par to, kādas vērtības tev ir svarīgas, lai tās būtu arī tavos tuvajos cilvēkos. Dvīņi mīl būt aktīvi un grib visur paspēt. Tomēr tagad ir īstais laiks nodarboties ar to, lai saprastu, kas ir tavs īstais draugs.

 

Jaunava: kaut kas paslīdēja garām tavam analītiskajam skatam

Parasti nekas nevar paslīdēt garām tavam kritiskajam un analītiskajam skatam. Bet diemžēl oktobrī tev nāksies apjaust, ka tu esi pārrēķinājies biznesa vai mīlestības attiecībās.

Lasi vēl: Neizsakāma nelaime Latvijā: laupīšanas laikā vīrietis metas virsū sievietei un viss beidzas traģiski

Velti dažas dienas atpūtai un padomā par pēdējiem mēnešiem. Vai apkārtējie cilvēki tev deva to, kas tev nepieciešams, vai, tieši pretēji, tu biji daudz atsaucīgāks pret viņu vajadzībām? Ja oktobrī profesionālie mērķi pēkšņi šķitīs nesasniedzami, nepadodies. Varbūt pietiks tikai pamainīt virzienu.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment