Šīs vasaras modernākais pedikīrs: stilīgu meiteņu tendences

Ir pienācis laiks padomāt par idejām vasaras pedikīram. Pedikīra tendences 2024. gadam ir daudz lakoniskākas nekā manikīra tendences.

Šovasar pilnīgi noteikti modē ir dizaini bez pārāk daudziem spilgtiem elementiem, sarežģītiem ornamentiem un apjomīgām detaļām. Taču jūs varat eksperimentēt ar krāsu un pārklājumu veidu.

Kādas pedikīra idejas eksperti iesaka 2024. gada vasarai

Caurspīdīgs rozā

Caurspīdīgi rozā ir pedikīra klasika, šī krāsa ir mūžīga. Un viss tāpēc, ka šī krāsa ir ne tikai patīkama, bet arī viegli kombinējama ar jebkuru apģērbu, ar jebkuru citu krāsu. Tās pluss ir tas, ka, nagiem ataugot, tas nav tik pamanāmi kā spilgtas krāsas pedikīra gadījumā. Šis stils derēs gan klasikas cienītājām, gan tām meitenēm, kurām patīk stils un ir svarīgi sekot līdzi jaunākajām modes tendencēm.

Sarkanā krāsa

Ja vasarai vēlaties spilgtāku pedikīra krāsu, bet vēlaties, lai tā derētu dažādiem apstākļiem, izvēlieties sarkanu krāsu. Izvēlieties sev tīkamāko toni, sākot no magoņu sarkanā līdz sangrijas sarkanajam. Sarkanā krāsa arī ir klasika, kas nekad nezaudē savu aktualitāti. Iespējams, sarkanais tonis nebūs piemērots atturīgākām dāmām, tomēr par sevi pārliecinātas dāmas bieži izvēlas lakot nagus sarkanā krāsā. Un šajā vasarā viņām to pat vajag darīt.

Piena krāsa

Piena nagu krāsa, kas arī ir aktuāla šajā sezonā, noteikti ir lieliska izvēle. Piena krāsa izskatās krāšņi viena pati vai kopā ar franču manikīru.

Ombrē

Ombrē nagi kļūst populāri ne tikai uz rokām, bet arī uz kāju pirkstiem. Kas ir ombré? Tā ir franču tipu un ombrē kombinācija. Ideāls vidusceļš – tie nav tik spilgti kā klasiskais franču pedikīrs, taču ir interesantāki nekā caurspīdīgi rozā.

Lasi vēl: Šīs leģendārās japāņu frāzes ir vairāk nekā tūkstoš gadu senas, bet tās saprot tikai 5% cilvēku

Klasiskais franču manikīrs

Klasiskais franču ir 2024. gada tendencēs, jo, pateicoties tam, jūsu kājas vienmēr izskatīsies koptas un stilīgas.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Ceriņkrāsa

Ja esi nogurusi no rozā krāsas un vēlies kaut ko maigu un skaistu, alternatīva būs pedikīrs ceriņa toņos, kas vienmēr iederēsies vasaras garderobē.

 

Leave a Comment