Šīm 3 zodiaka zīmēm būs veiksmīga nedēļa no 2024. gada 16. līdz 23. jūnijam

Dzīve ir kāpumu un kritumu sajaukums, un, lai gan bieži vien šķiet, ka esam šo svārstību varā, ir brīži, kad zvaigznes izkārtojas tā, ka mums sniedz prieka mirkli.

Ir ļoti svarīgi atpazīt un pieņemt šos pacēlumus, lai tos izmantotu pēc iespējas labāk. Astroloģija piedāvā ieskatu šādos labvēlīgos brīžos, paredzot veiksmes periodus.

Lauva

Šonedēļ, Lauva, tu staigā pa gaisu, ietinies romantiskā miglā, it kā dzīvotu sapnī. Vai tev vēderā dreb tauriņi? Vai jūs bieži apciemo domas par mīlestību, liekot ilgoties pēc vēl?

Ja tā, tad tu esi pilnībā noskaņojies uz kosmiskām vibrācijām, kas tevi apvij, izraisot romantikas un kaisles virpuli.

Visums atmodina jūsu romantisko pusi, atgādinot jums par burvību, kas izkaisīta visā pasaulē. Ļaujiet sev iegremdēties šajos burvīgajos brīžos; galu galā tieši šie sirdi saviļņojošie piedzīvojumi padara dzīvi patiesi krāsainu.

Beidzot izskan prognoze uz Līgo svētkiem, kuri jau būs nākošnedēļ! Pastiprināsies anticiklons!

Šķiet, ka pasaule ap jums ir apveltīta ar siltu, aicinošu gaismu, kas pastiprina katru mijiedarbību un padziļina saikni.

Tavs garastāvoklis šonedēļ ir pacilāts, un tu labprāt atraisīsies no rutīnas, lai novērtētu laiku, ko pavadīsi kopā ar tiem, kurus mīli. Esi gatavs nozīmīgām sarunām, kas var izrādīties dziļas – tikai noteikti apdomā savas domas, pirms atklāti tajās dalies.

 

Vērsis

Vērsis, šonedēļ zvaigznes būs vienādās līnijās, lai iedegtu jūsu radošo ģēniju un izstumtu jūs ārpus ierastajām komforta zonas robežām.

Pieļaujiet piedzīvojumu garu – apmeklējiet vēl neatklātas vietas, uzsāciet sarunas ar svešiniekiem un uzdrošinieties darīt lietas, kas vienmēr ir raisījušas jūsu zinātkāri, bet nekad nav iekļuvušas jūsu darāmo darbu sarakstā.

Beidzot izskan prognoze uz Līgo svētkiem, kuri jau būs nākošnedēļ! Pastiprināsies anticiklons!

Ļaujiet savām sajūtām jūs vadīt un esiet atvērti negaidītam iedvesmas uzplūdam, kas jūs sagaida. Šis ir lielisks laiks, lai izpaustu sevi jaunos veidos un eksperimentētu ar novatoriskām idejām.

Neatkarīgi no tā, vai tas ir jauns hobijs vai esošo prasmju uzlabošana, kosmoss mudina paplašināt savu redzesloku.

Lasi vēl: Vien 45 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams aktieris; diemžēl viņa pēdējās dienas bijušas grūtas

Apsverot savas rīcības plašāku ietekmi, tu vari aizdomāties par sarežģītajiem apstākļiem, ar kuriem saskaras citi cilvēki visā pasaulē.

Vēlme kaut ko mainīt ir apsveicama, taču izsver reālās iespējas un laikietilpīgo darbu, ko šāds pasākums prasa. Pirms lēmuma pieņemšanas rūpīgi izvērtējiet visus “par” un “pret”, lai pārliecinātos, ka jebkurš lēmums atbilst jūsu dzīves ceļam.

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment