Vien 45 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams aktieris; diemžēl viņa pēdējās dienas bijušas grūtas

Vien 45 gadu vecumā aizsaulē devies ievērojams un cienījams aktieris. Diemžēl viņa pēdējās dienas bijušas grūtas, tomēr ģimene neatkāpās ne soli. 

Kad aizsaulē dodas tuvs cilvēks, izjūtas ir neaprakstāmi dziļas un sāpīgas, pārdzīvojumu jūra, kas pārņem visu būtību. Pirmā sajūta ir š**s – tas ir kā trieciens, kas aizrauj elpu, un pasaule šķiet apstājusies. Viss, kas iepriekš šķita tik stabils un drošs, pēkšņi kļūst trausls un nenoteikts.

Sāpes ieplūst visur, tās ir klātesošas katrā mirklī un katrā domā. Tās nav tikai fiziskas s***es, tās ir dvēseles dziļumos iespiestas brūces, kas atgādina par zaudējumu ar katru ieelpu un izelpu. Tās sāpina, kad domājam par neizdzīvotajiem mirkļiem, par sarunām, kuras nekad nenotiks, un par sapņiem, kas paliks nepiepildīti.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 50%

0%

Līdz ar sāpēm nāk arī tukšuma sajūta. Ir tā, it kā daļa no sevis būtu pazudusi kopā ar aizgājušo. Šis tukšums ir smags, un tas piepilda sirdi ar neizsakāmu ilgošanos un vientulību. Katrs stūris, katra vieta un katrs priekšmets atgādina par viņu, un šis tukšums tikai pastiprina zaudējuma apziņu.

Sirdī iezogas arī nožēla – par vārdiem, kas palikuši neizteikti, par darbiem, kas nav paveikti, un par iespējām, kas izslīdējušas no rokām. Nožēla par to, ka nebijām pietiekami daudz kopā, ka nebijām pietiekami izteikuši savu mīlestību un pateicību. Šī nožēla ir smaga nasta, kas ilgi paliek ar mums.

Diemžēl tagad par skumjo ziņu.. 

Mūžībā aizgājusi slavena ārzemju teātra un kino aktrise Gaļina Samoilova. Viņa cīnījās ar smagu sl****bu.

Diemžēl viņas sirds aps***ās 11. jūnijā. Mākslinieces draugi un kolēģi ziņoja, ka viņa cīnījās ar smagu sl***u. Ziņu par Samoilovas aiziešanu apstiprināja teātra Jaunās skatuves trupā.

 

“Ir pienākušas skumjas ziņas – mūsu draudzene aktrise, dejotāja, horeogrāfe Samoilova ir aizgājuši mūžībā. Tik daudzi mūsu foršie projekti un izrādes bija saistīti ar viņu… Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņas ģimenei un draugiem,” teikts nekrologā.

Samoilova dzimis 1978. gada 22. decembrī. Viņa uzauga Polamosnoje ciematā. Viņa mācījās tautas dejas vietējā horeogrāfijas skolā. 2003. gadā viņa absolvēja Teātra mākslas akadēmiju.

Lasi vēl: Jūs apspīdēs gaisma: Šo zodiaka zīmju pārstāvji jūnijā atradīsies sava sargeņģeļa paspārnē

Viņa ir spēlējusi ārzemju Valsts drāmas teātrī “Komiķu patversme”, kā arī uz Aleksandrijas teātra Jaunās skatuves. Dažkārt darbojusies gan kā savu varoņu tekstu autore, gan kā lugu līdzautore.

 

Leave a Comment