“Šis nav laiks tēriņiem”: astrologs dažām zodiaka zīmēm ieteica taupīt naudu aprīlī, savādāk jums viņas nebūs nemaz

Visu aprīli – neticiet nevienam, īpaši laikapstākļiem. Pat ja saule spīd spoži, tā silda vēl nepietiekami, tāpēc ģērbieties siltāk, dzeriet karstu tēju, nepaļaujieties uz lielo maldīgo uzskatu par alkohola sildošajām īpašībām. Šādus ieteikumus sniedz astrologs, šamanis Karagajs.

Mēneša laimes simboli visiem: nedēļas diena – otrdiena, skaitlis – 8, krāsa – balta, akmens – jašma.

Šajā mēnesī jābūt uzmanīgiem, tavas idejas var tikt pārtvertas un īstenotas pirms tevis. Pārāk daudz nerunā, un viss izdosies. Ieklausies savā iekšējā balsī un izdari secinājumus.

 

Izpildi testu: 

 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

Auns

Pienācis laiks nolikt lietas malā un pievērsties ģimenei un mīļajiem. Plānojiet kopā, pārrunājiet jaunus projektus, aprēķiniet savas rīcības rezultātus. Tavi uzticamie palīgi un domubiedri būs tavi tuvinieki.

Apturi radošos projektus. Esi piesardzīgāks ar naudu: neaizdod naudu un pats to neņem, pat ja tev šķiet, ka bez tās nevar iztikt. Visi aizdevumi pārvērtīsies parādos un skandālos. Neplāno ceļojumus ziemeļu virzienā. Viss ies zudībā – gan plāni, gan nauda.

Ieteikums: palieciet mājās un novirziet enerģiju un resursus citā virzienā. Sastādiet ģimenes budžetu, pārskatiet ienākumu pozīcijas un likvidējiet nevajadzīgos izdevumus.

Izrādi neatlaidību, un lietas tiks paveiktas. Projekts ievelkas laikā, jo ir bail dzīvot bez šīs darbības. Sper soli uz priekšu – apkārt ir daudz jaunu lietu! Tevi gaida liela veiksme.

Merkurs retrogrādā periodā – ko var un nevar darīt, un kas ir aizliegts

Vērsis

Šis ir labs laiks, lai pats aizdotu vai aizņemtos naudu. Tu vari plānot atvaļinājumu vai ceļojumu. Ja vēlies pārcelties, dari to aprīlī, jauna vieta piesaistīs jaunu dzīvi ar svaigiem plāniem un idejām. Ja parakstīsi dokumentus, noteikti izlasi visu, kas rakstīts ar maziem burtiem, ķēriens ir pavisam tuvu. Ja esi plānojis tikšanās vai romantiskus randiņus, centies tos pārcelt uz citu laiku, tagad to nevajadzētu darīt.

Ieteikums: netērē naudu, pēc tam jūs nožēlosiet, ka nespējāt sevi savaldīt nepārdomātos tēriņos. Arī lielus pirkumus vajadzētu atlikt līdz labākiem laikiem, tie drīz pienāks.

Lasi vēl: Dažviet Latviju ir pārņēmis sniegs, tomēr meteorologi izsaka prognozes, kad tad atkal būs +20 grādu

Tu esi drošā aizsardzībā, vari neuztraukties. Apkārtējie cilvēki palīdzēs tev izšķirties par savām vēlmēm un iespējām. Taču, iespējams, viss, ko tu teiksi, var tikt (un tiks) izmantots pret tevi. Vislabvēlīgākais ir palikt vienatnē ar sevi.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment