“Šis nav laiks tēriņiem”: astrologs dažām zodiaka zīmēm ieteica taupīt naudu aprīlī, savādāk jums viņas nebūs nemaz

Dvīņi

Pienācis laiks cītīgi strādāt, bet dari to prātīgi, citādi pastāv liels izdegšanas risks. Savas emocijas paturi pie sevis, tās var sagraut visneparedzamākajā brīdī. Neatliec lietas, kuras var realizēt šeit un tagad, nekavēšanos – tad nevarēsi tikt galā ar sekām. Ja šķiet, ka viss ir grūti, pārskati savas prioritātes, tas ļaus palielināt ienākumus un vispārējo labklājību.

Padoms: Netērē naudu muļķībām. Komandējums uz ziemeļiem var tevi izpostīt. Labāk palikt tur, kur esi tagad, smagi strādāt un pelnīt.

Lasi vēl: Spiesti pārcelties… Latvijas eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas un viņas kunga Imanta dzīvē gaidāmas lielas pārmaiņas

Šis ir pateicībai un labdarībai labvēlīgs mēnesis. Dalies ar kaimiņiem vismaz labā noskaņojumā vai vēl labāk uzdāvini kaut ko dāvanā. Jebkurš labs darbs aprīlī vairojas tūkstoškārtīgi.

 

Jaunavai jāatrisina problēma, bet Strēlniekam liels optimisms; Dienas horoskops 5. aprīlim visām zodiaka zīmēm

Vēzis

Iedziļināšanās sevī negaidīti nesīs atklājumus un iepazīstinās ar tavām jaunajām pusēm. Tas radīs jaunu ideju avotu, kas tuvākajā laikā mainīs tavu dzīvi uz labo pusi. Atcel ceļojumus uz dienvidiem un nekādā gadījumā nepiekrīti tur pārcelties. Tikai centies neatstāt māju uz ilgu laiku bez uzraudzības vai uztici to kādam uzticamam cilvēkam.

Lasi vēl: Beidzot ir noskaidrots kāpēc kaķi mēdz berzēties cilvēkiem gar kājām: iemesls jūs pārsteigs

Padoms: ieliec visu naudu krājkasītē, atliekot nevajadzīgus tēriņus, nav pienācis laiks izšķērdībai un dāsnuma izrādīšanai. Un viss, ko tu iegādāsies, būs bezjēdzīgs un nesniegs prieku.

Ja tu necenties, tad negaidi rezultātu. Tas nenotiks pats no sevis un šādi nestrādās. Labāk ir rūpēties par veciem projektiem un savu prasmi jebkurā jomā novest līdz pilnībai.

 

Leave a Comment