Sinoptiķi Steidzami brīdina par gaidāmo aukstuma vilni no Ceturtdienas : Kas tāds nebūs piedzīvots sen!

Sinoptiķi Steidzami Brīdina par Gaidāmo Aukstuma Vilni no Ceturtdienas: Kas Tāds Nebūs Piedzīvots Sen!

Latvijas iedzīvotājiem steidzami jāgatavojas ievērojamam aukstuma vilnim, kas sāksies ceturtdien. Sinoptiķi prognozē, ka šis būs viens no smagākajiem aukstuma periodiem pēdējo gadu laikā, un tam būs būtiska ietekme uz ikdienas dzīvi, transportu un veselību.

Saskaņā ar sinoptiķu datiem, gaidāms, ka temperatūra strauji kritīsies, vietām sasniedzot pat -20 grādus pēc Celsija. Šāds temperatūras kritums ir ārkārtīgi neparasts šajā gadalaikā, un iedzīvotājiem tiek ieteikts sagatavoties, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem.

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

 

Zem +9 Grādiem

Trešdienas saullēktā Kurzemes reģions piedzīvoja ievērojamu gaisa temperatūras kritumu, lielākajā daļā reģiona tā noslīdēja zem +9 grādiem. Meteoroloģisko novērojumu stacijas reģistrēja, ka Ventspils lidostā gaisa temperatūra sasniedza pat +6 grādus.

Šis straujais temperatūras kritums ir radījis pārsteigumu daudziem iedzīvotājiem, jo šāda parādība nav bieži sastopama vasaras sākumā.

Ventspils lidostā reģistrētie +6 grādi liecina par neparastu aukstumu šajā gada laikā. Pēdējās dienās novērotais aukstuma vilnis ir radījis nepieciešamību rūpīgāk sekot laika prognozēm un pielāgot ikdienas plānus mainīgajiem laika apstākļiem.

Zemās temperatūras var radīt diskomfortu, un iedzīvotāji tiek aicināti ģērbties atbilstoši, lai izvairītos no saslimšanām.

Lasi vēl: Laputis nekavējoties atstās rozes, ja tās apstrādāsiet ar šo šķīdumu

Kurzemes Novērojumi

Papildus Ventspilij, arī citās Kurzemes daļās tika novērots būtisks temperatūras kritums. Lai gan konkrēti dati par citām pilsētām un novadiem nav pieejami, vispārējā tendence liecina par līdzīgu situāciju visā reģionā. Šāds temperatūras kritums var ietekmēt gan lauksaimniecību, gan citus ārpus telpām notiekošos darbus, tāpēc svarīgi būt gataviem pielāgoties apstākļiem.

Trešdienas rītā visā Latvijā bija vērojamas ievērojamas temperatūras svārstības. Kamēr Kurzemes lielākajā daļā gaisa temperatūra noslīdēja zem +9 grādiem, citviet valstī agrā rītā termometri rādīja temperatūru no +9 līdz +13 grādiem. Rīgā, dažviet, temperatūra bija sasniegusi pat +15 grādus.

Iemetu aspirīna tableti tualetes podā un kaļķakmens “iztvaiko acu priekšā”. Šo viltībiņu ieteica pazīstams santehniķis

Rīta siltāk

Agrā rītā, daudzās Latvijas vietās, gaisa temperatūra bija robežās no +9 līdz +13 grādiem. Šāda mērena vēsuma temperatūra, lai arī salīdzinoši zemāka nekā iepriekšējās dienās, tomēr nebija tik zema kā Kurzemē. Iedzīvotāji, iespējams, izjuta nelielu vēsumu, taču tas nebija tik izteikts kā vietās, kur temperatūra noslīdēja tuvāk +6 grādiem.

Tomēr tas vēl nav viss!

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk

Leave a Comment