Sieviete no Ķekavas, dzerot kafiju, piedzīvo situāciju, kurā viņai pat aizrāvās elpa no emocijām

Kāda sieviete no Ķekavas, brīvajā brīdī dzerot kafiju, piedzīvo situāciju, kurā viņai pat aizrāvās elpa no emocijām. Viņa to nudien nebija gaidījusi. 

Ķekava ir viena skaistajām pilsētām Latvijā, Ķekavas novada un Ķekavas pagasta centrs. Tā atrodas tikai 17 km attālumā no Rīgas centra un 8 km attālumā no Baložiem. Ķekavā dzīvo gandrīz 6000 iedzīvotāju, aptuveni pusē no Latvijas pilsētām iedzīvotāju skaits ir mazāks.

Administratīvo reformu rezultātā 2022. gada 1. jūlijā Ķekavai tika piešķirtas pilsētas tiesības.  Ķekavas novads senatnē bija zemgaļu tautības Upmales apgabala ziemeļu daļā mazapdzīvota vieta ar daudzveidīgu etnisko izcelsmi.

Sauliešu pilskalnā un Klaņgu pilskalna izrakumu vietās atklātie arheoloģiskie atklājumi liecina par baltu kultūras sfēru, kas meklējama senajā zemgaļu civilizācijā 1. gadu tūkstotī pirms mūsu ēras.

Lasi vēl: ”WhatsApp” pārstāvji šodien paziņoja, ka gaidāms vēl viens atjauninājums lietotnei: ”Mēs zinām, ka jūs priecāsieties”

Kāda Ķekavas iedzīvotāja pavisam nesen dzerot kafiju pēkšņi iekļuva filmas cienīgā ainā. Viņa knapi spēja valdīt emocijas, tomēr kad viss norima viss bija skaidrs.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment