Ļoti skumjš jūnijs būs: nosauktas trīs zodiaka zīmes, kurām jūnijā gaidāmas nelaimes

Jau pavisam drīz iestāsies vasara. Tomēr nebūt ne visiem pirmais vasaras mēnesis būs veiksmīgs. Taroloģe Gaļina Janko pastāstīja, ka dažām zodiaka zīmēm ir vērts sagatavoties problēmām.

Dvīņi

Tagad ir īstais laiks sevi kārtīgi izvērtēt, dot godīgu novērtējumu savai sejai, figūrai, veselībai, personībai un profesionālajām īpašībām.

Patiešām dziļi un personīgi nepieciešams izzināt sevi līdz mazākajai detaļai, un tur, kur ir iespējams veikt uzlabojumus, pieņemt vajadzīgos mērus.

Jums arī nepieciešams sakārtot labas darba attiecības ar kolēģiem, padotajiem un priekšniecību. Nav laiks mest izaicinājumu sistēmai! Ir laiks godīgi un objektīvi dot sev novērtējumu.

Jums var būt nosliece uz iedomīgu, egocentrisku vai provokatīvu komunikācijas stilu. Tā rezultātā diskusijas var kļūt saspringtas vai pāraugt strīdos. Ja tā, tad, visticamāk, jūs jau tagad visu ņemat pie sirds vai apzināti uzspiežat citiem savus uzskatus un idejas.

Lasi vēl: Skumja diena: Mūžībā aizgājusi viena no izcilākajām Latvijas mediķu personībām

Var rasties jautājums, kas izraisīs konfrontāciju vai prasīs ar kādu kompromisu. Sliktākajā gadījumā tas var radīt nepatikšanas darbā, kas beigsies ar darba nomaiņu. Tāpēc kādu laiku ieejiet ēnā un “nespīdiet”. Ja ir iespēja paņemt atvaļinājumu, labāk to izmantot.

 

Nākošās zodiaka zīmes skaties lasot tālāk

Leave a Comment