Sēru vēsts: Talantīga dziedātāja un aktrise tika atrasta savās mājās bez dzīvības pazīmēm

Sēru vēsts pāršalca daudzus iedzīvotājus. Talantīga dziedātāja un aktrise tika atrasta savās mājās bez dzīvības pazīmēm. 

Kā saprast, ka aizgājušā cilvēka Dvēsele ir atnākusi pie cilvēka?

Pazīstama smarža

Viena no izplatītākajām aizsaules pasaules savienojuma pazīmēm ar dzīvo pasauli ir pēkšņa īpašas smaržas parādīšanās, kuru sajūtot, cilvēks uzreiz var nojaust, ar kādu aizgājušo cilvēku šī smarža ir saistīta personīgi. Tā var būt noteikta zīmola cigarešu, tabakas, smaržu, garšvielu, zāļu, produktu smarža. Novērtējiet to. Galu galā jūsu mīļākais mīļotais cilvēks, kura vairs nav dzīvo pasaulē, tagad ir jums tuvu.

 

Sapņi

Vēl viens no izplatītākajiem veidiem, kā aizsaules pasaule mijiedarbojas ar dzīvo pasauli. Sapņos cilvēka zemapziņa ir atvērtāka kontaktam ar citu pasauli. Sapņi, kuros iesaistīti mirušie, jāuztver īpaši nopietni.

Vienmēr jāpievērš uzmanība tam, ko aizgājušais  darīja jūsu sapnī, ko viņš domāja, kaut ko sakot vai brīdinot par kaut ko jūsu sapnī. Iespējams, mirušā Dvēsele cenšas pasargāt jūs no briesmām, tāpēc sūta dažādas zīmes.

 

Dziedātāja un ārzemju aktrise Malika Rajput atrasta bez dzīvības pazīmēm savās mājās. Šobrīd tiek skaidroti apstākļi notikušajam.

Dziedātāja un aktrise Vijaja Lakšmi, kas plašāk pazīstama ar skatuves vārdu Malika Rajput, tika atrasta gājusi bojā savās mājās Kotvali Nagar, Utar Pradešas Sultanpuras rajonā.

Lasi vēl: Sendija un Danute Valentīna dienā apmainās ar ļoti dīvainām dāvanām; cilvēki ir nesaprašanā kā tā var

Pašlaik tiek izmeklēti apstākļi, kas saistīti ar Malikas Rajput pāragro aiziešanu, sacīja likumsargs. Kā zināms tad aktrise vienmēr bijusi pozitīva un nekas neliecinājis par gaidāmo nelaimi.

 

Leave a Comment