Sēru vēsts: 41 gadu vecumā aizsaulē devies viens no Latvijas labākajiem sportistiem

Vien 41 gadu vecumā aizsaulē devies viens no Latvijas labākajiem sportistiem. Šī ziņa pāršalca Latviju pavisam nesen. Daudzi nespēj noticēt šai traģiskajai vēstij. 

Nāves brīdī dvēsele atstāj ķermeni pa noteiktu kanālu. Tunelis, ko apraksta cilvēki, kuri piedzīvojuši klīnisko nāvi, nav nekas cits kā kanāls mūsu ķermenī.

40 dienas pēc tam, kad dvēsele ir atstājusi ķermeni, tā paliek vietā, kur cilvēks ir dzīvojis. Šajā laikā dvēsele atrodas smalkajā mentālajā ķermenī, kuram ir dzīvās būtnes ieradumi un vēlmes, bet nav iespējas tās realizēt.

Ja vēlaties izjust šo sajūtu, iedomājieties, ka ēdat iepakotu saldējumu un mēģināt to nogaršot. Kad dvēsele, kas pametusi ķermeni, paskatās spogulī, tā neredz pati sevi, un no tā tā piedzīvo dziļu izmisumu. Tāpēc ir ierasts aizklāt spoguļus mirušā mājā.

Ar dziļu nožēlu tika paziņota sēru vēsts: 41 gada vecumā aizgājis mūžībā izcilais Latvijas desmitcīņnieks Atis Vaisjūns. Šo bēdīgo ziņu atklājis cienījamais sporta fotogrāfs Juris Bērziņš Soms.

Jāatzīmē, ka Vaisjūns 2009. gadā nozīmīgi parādījās pasaules arēnā, nodrošinot 34. pozīciju pasaules čempionātā. Turklāt viņš demonstrēja savas izcilās prasmes 2010. gada Eiropas čempionātā, iegūstot iespaidīgu 19. vietu. Vaisjūns arī vairākkārt izcīnījis Latvijas čempiona titulu desmitcīņā.

Lasi arī: Mana mamma guļ ar manu vīru

Piedalījās 2009. gada Pasaules čempionātā, kur ar iegūtajiem 7507 punktiem ierindojās 34. vietā, un 2010. gada Eiropas čempionātā. Šī ir milzu traģēdija.

Visdziļāko līdzjūtību tuviniekiem!

Interesanti arī: “Es nedrīkstu teikt, ka esmu pusbadā…”; Pauls atklāj, kurš par viņu rūpējas pēc sievas došanās mūžībā

 

Leave a Comment