Šajā naktī daudzviet Latvijā bija pērkona negaiss, tomēr kāda ģimene dēļ šīs vētras pazaudēja visu; zināmas detaļas

Nepagāja daudz laika pēc tam, kad bija apmēram 22:00, kad kaimiņi neticami pārsteigti konstatēja biezu, mutuļojošu dūmu un iespaidīgas liesmas, kas izcēlās no viena no mājām Raunas pagastā.

Raivis, kaimiņš no tuvumā esošās mājas, pamanīja šo uguni virs koku galotnēm no savas mājas pakalna. Viņš aizdomājas, ka šī ugunsgrēka cēlonis var būt saistīts ar dabas stihijām, jo šajā reģionā bija bijuši stipri pērkoni un spēcīgas zibens izlādes.

Neizaicini likteni, esi uzmanīgs! Spēcīgi senču ticējumi, ko aizliegts darīt pirmajās 7 aprīļa dienās

Notikuma vietā bija redzamas septiņas auto cisternas. Raivis piebilst, ka cietušā ēka ir ar ilgu un senu vēsturi, gandrīz 150 gadus veca ēka.

Kaut arī pašreizējā mājas iemītniece nav vēlējusies sniegt komentārus priekš kameras, viņa atklāj, ka iegādājusies māju aptuveni pirms diviem gadiem.

Lasi vēl: Vaira Vīķe-Freiberga tika spiesta izbraukt no Rīgas; Kas noticis?

Brīdī, kad liesmas sāka izplatīties mājas otro stāvu, viņa un viņas dēls bija vienīgie mājās, un tas bija dēls, kurš ievēroja dīvainu sprakšķēšanu – izrādījās, ka trokšņi nāca no jumta šīfera.

Lasi vēl: Beidzot ir zināms kā sauks Durbē ligzdā dzīvojošo jūras ērgļa tēviņu: ”Tik fantastisks vārds!”

Sieviete stāsta, ka liesmas ātri izplatījās, aptverot visu dzīvojamās platības teritoriju, un glābēji cīnījās ar uguni līdz pat saullēktam. Cilvēkiem nekas nekaiš.

 

Leave a Comment