Ja reti saņemat komplimentus, tā ir zīme, ka esat daudz skaistāka, nekā domājat

Cilvēki mēdz būt nedroši, kad runa ir par viņu izskatu.

Mēs nevaram patiesi novērtēt savu skaistumu, jo uztveram sevi citādi nekā apkārtējie. Un bieži vien šāds vērtējums iet ar “mīnusa” zīmi. Lai gan viss var būt gluži pretēji.

Mēs jums pastāstīsim, kā noteikt, ka esat daudz pievilcīgāks cilvēks, nekā domājat par sevi.

Kādas ir pazīmes, ka esat patiešām skaists cilvēks?

Cilvēki smaida, kad jūs ierauga. Cilvēki automātiski smaida tiem, kurus uzskata par pievilcīgiem. Psihologi apgalvo, ka mēs neapzināti smaidām par lietām, kas mums sagādā estētisku baudu.

Svešinieki “atver acis”, kad viņi jūs ierauga. Ja ieejat kādā telpā un cilvēki skatās uz jums, nenovirzot no jums acis, tas nozīmē, ka esat patiešām pievilcīgs.

Cilvēki paceļ uzacis, kad viņi jūs ierauga. Ja cilvēks paceļ uzacis, tas nozīmē, ka viņš ir pārsteigts. Tā ir dabiska reakcija uz jūsu pievilcību, tāpat kā smaids. Ja kāds, skatoties uz jums, neviļus paceļ uzacis, tas nozīmē, ka jūs viņam šķietat pievilcīgs cilvēks.

Lasi vēl: Vienkāršs un lēts līdzeklis, kas palīdzēs ātri atbrīvot apģērbu no tabakas smakas

Jūs reti saņemat komplimentus par savu izskatu. Jā, tas var izklausīties dīvaini, bet cilvēki nesniedz komplimentus tikai tāpēc, ka viņi domā, ka jūs zināt par savu skaistumu. Viņi parasti vienkārši kautrējas jums pateikt, ka labi izskatāties, lai nenonāktu neērtā situācijā.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 43%

0%

Cilvēkiem mēdz būt visspēcīgākās jūtas par jums. Redziet, ja esat skaists cilvēks, citiem pret jums būs ārkārtīgi lielas jūtas – gan pozitīvas, gan negatīvas. Un šeit vienaldzīgu pret jums noteikti nebūs, daži apbrīnos jūsu izskatu, citi, gluži pretēji, būs greizsirdīgi.

 

 

Leave a Comment