Cienījamā vecumā aizsaulē devusies īsta leģenda; viņa nodzīvoja laimīgus 97 gadus

Cienījamā vecumā aizsaulē devusies īsta leģenda. Viņa nodzīvoja laimīgus un ilgus 97 gadus. Simtiem un pat tūkstošiem cilvēku sēro kopā ar ģimeni. 

Kā sargeņģelis dod par sevi ziņu? 

Ceturtā zīme: monētas

Kad negaidīti uz ceļa atradīsiet monētas, ziniet, ka tas ir jūsu sargeņģelis, kas par jums rūpējas.

Bieži vien var dzirdēt neticamus stāstus par to, kad kāds cilvēks nezināmu iemeslu dēļ svešā vietā palicis bez naudas un nezināja, ko darīt no izmisuma un bailēm un viņam vienmēr nāca palīgā viņa Eņģelis, metot uz ceļa nelielu naudas summu, kuras pietika laimīgai atgriešanai mājās. Un šādos brīžos pat visstingrākie skeptiķi kļūst ticīgi eņģeļiem.

 

Piektā zīme: elektrība 

Ja redzat, ka spuldzīte mirgo, nedomājiet uzreiz, ka tā ir kļūda elektroinstalācijā. Visticamāk, tā ir zīme no jūsu sargeņģeļa.

Eņģelis var dot jums signālu arī caur pēkšņi ieslēgtu televizoru vai radio. Ir vērts ieklausīties, kas tajā brīdī notiek ēterā. Tā būs norāde jums kādā sarežģītā situācijā, par kuru esat ilgi domājis.

 

Aizsaulēir devusies ārzemju aktrise Barbara Raša, Zelta globusa balvas ieguvēja, kura filmējās fantastikas šausmu filmā “Tas nāca no kosmosa” (It Came From Outer Space). Viņai bija 97 gadi.

Lasi vēl: Šajā naktī daudzviet Latvijā bija pērkona negaiss, tomēr kāda ģimene dēļ šīs vētras pazaudēja visu; zināmas detaļas

Pirmdien laikrakstam The Times mātes došanos aizsaulē apstiprināja viņas meita Klaudija Kovaņa (Claudia Cowan), kura ir Rušas meita un žurnāliste kanālā Fox News. Raša aizsaulē devās svētdienas pēcpusdienā veco ļaužu aprūpes centrā Vestleika ciematā pēc gadiem ilgas dzīves ar de*en*i.

 

Leave a Comment