Rīgā kāda sieviete atrod tumsā 3 gadīgu puisēnu, ar zilu vaidziņu, plikām kājām, pilnībā vienu; sieviete nekavējoties rīkojas

Kāda sieviete dalās ar nervu kutinošiem notikumiem šovakar, 7.martā kādā Rīgas ielā. Sieviete dodoties pēc sava bērna uz bērnudārzu ierauga tumsā 3 gadīgu puisēnu, pilnībā vienu. 

Sieviete stāsta, ka ieraudzījusi mazu bērnu. Puisēns bijis iekštelpu drēbēs, tikai zeķītēs, ar telefonu rokās. Mēģinājis iet un nepakrist uz sniega. Apkārt neviena. Sieviete vēlāk pamana, ka bērnam ir zils vaidziņš, kad tiek jautāts, kas noticis, puisēns tikai parāda dūri.

Lūk, sievietes stāsts, kurš publicēts iekš ”Facebook”:

Rīgā, Sarkandaugavā raitā solī dodos pakaļ dēlam uz bērnudārzu. Steidzos, jo dārziņa darba laiks tuvojas beigām, tādēļ, ceļu īsinot, izvēlos maršrutu caur daudzstāvu namu iekšpagalmu.

Blāvajā apgaismojumā pa gabalu pamanu lēnām dodoties uz priekšu mazu bērnu. Uzmanību piesaista, ka mazais ir viens. Pietuvojoties aiz šoka aizraujas elpa – aptuveni 3 gadus vecs zēns, iekštelpu drēbēs, zeķītēs, ar telefonu rokās lēnām mēģina tipināt.

Lasi vēl: VID paziņojuši- cik ilgā laikā iedzīvotājiem tiks pārskaitīta viņu gada ienākumu deklarācijas nauda

Pienāku klāt, jautāju, kur mamma – puisēns neatbild. Atpogāju virsjaku, pietupstos un mazais smaidot pretī sniedz rociņas. Apskatos apkārt – nav neviena. Paraustu tuvāko kāpņutelpu durvis – aiz koda atslēgas. Neviena cita nav.

 

Stāsta turpinājumu lasiet nākošajā lappusē

Leave a Comment