Rīgā kāda sieviete atrod tumsā 3 gadīgu puisēnu, ar zilu vaidziņu, plikām kājām, pilnībā vienu; sieviete nekavējoties rīkojas

Zvans policijai. Nezinot, cik ilgi jāgaida aukstumā, paņēmu mazuli klēpī un aiznesu uz blakus esošo dēla bērnudārzu. Atkārtots zvans policijai, lai precizētu atrašanās vietu.

Abas ar bērnudārza auklīti apgaismojumā ieraugām uz vaidziņa zilumu. Zēns praktiski nerunā, bet, kad jautā par vaidziņu, parāda ar dūrīti, ka iesists.

 


Ierodas policija, lemj, ka jāsauc ātrā medicīniskā palīdzība. Policisti prāto vai nav zēns no kādas redzeslokā esošas ģimenes. Kad viens no policistiem ierodas sagaidīt ātro palīdzību, atrod sievieti, kura izrādās zēna mamma.

Mamma mierīgi ienāk telpā, paņem zēnu klēpī un prasa – kur tad tā pazudi?!

Uz policista jautājumu kā situācija radusies, paskaidro, ka dzīvo pie draudzenes, ar mazāko bērnu aizmigusi. Mediķi izlemj aizvest bērnu uz auto pārbaudīt, policisti ģimeni apsekot.

Lasi vēl: Spēles laikā pāragri miris 21 gadus jauns sportists; viņš savu karjeru beidza ar izcilību

Šis ir stāsts par kādas mammas bezatbildību! Paldies, sievietei, kura nepameta bērnu vienu klaiņojam! Pateicoties tieši, kurai bērns nonāca siltumā un drošībā.

 

Leave a Comment