Talantīga māksliniece aizsaulē devusies vien 56 gadu vecumā; lūk, ko viņa slēpa pat līdz savai nāves dienai

Neskatoties uz to, ka zvaigzne vadīja veselīgu dzīvesveidu, viņai nebija sliktu ieradumu un praktizēja veģetārismu, pēdējos gados viņai bija jācīnās ar nopietnu slimību.

2023. gada 11. janvārī amerikāņu interneta vietnē Vogue tika publicēta ziņa par leģendārās 90. gadu supermodeles Tatjanas Paticas nāvi. Izrādījās, ka sievietes veselība strauji pasliktinās uz krūts vēža fona. Zvaigznes aģents atteicās nosaukt pat aptuveno diagnozes datumu, taču dalījās, ka viņas palāta saglabā optimismu līdz pēdējam un ticēja viņas dziedināšanai.

Ir zināms, ka krūts vēzi var pilnībā uzveikt tikai ar savlaicīgu diagnostiku un pareizu ārstēšanu (jaunā vecumā audzējs aug ļoti lēni – no pieciem līdz desmit un vairāk gadiem, un pēc 40 gadu sākuma slimība var attīstīties tikai gads). Taču gadījumos, kad pacients par to uzzina pārāk vēlu, izdzīvošanas iespējas mēdz būt nulle. Turklāt onkoloģijas problēma ir tā, ka tā mēdz atgriezties, tāpēc ārsti ieteica regulāras pārbaudes.

Lasi vēl: Svarīgs iemesls, kāpēc Tev steidzami vajadzētu izkaisīt sāli ap visu savu dzīves vietu

“Tatjanu sauca par Eiropas šika simbolu, Romija Šneidera un Monikas Viti simbiozi… Viņa bija daudz mazāk pamanāma nekā pārējās meitenes no “sešinieka”, taču viņa noteikti bija noslēpumainākā, neparastākā un tajā pašā laikā nesasniedzams – un tā bija viņas pašas pievilcība,” – tā par Paticu runā Anna Vintūra, American Vogue galvenā redaktore.

Turpini lasīt ,pārējo svarīgo informāciju par supermodeli, nākošajā lapā

Leave a Comment