Politiķe Linda Mūrniece atzinusi, ka nēsā vīriešu apavus un iemesls daudzus pamatīgi izbrīna!

Politiķe un Latvijas uzņēmēja Linda Mūrniece atzinusi, ka nēsā vīriešu apavus un iemesls daudzus pamatīgi izbrīna! Viņa nebaidās atklāt kāpēc tā izlēmusi. 

Linda Mūrniece (dzimusi Linda Ezermane 1970. gada 28. janvārī Dobelē, bijusi pazīstama arī kā Linda Abu Meri un Linda Mūrniece-Freiberga) ir latviešu uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, kura ir bijusi aizsardzības ministre un iekšlietu ministre.

Viņa arī ir strādājusi kā Saeimas deputāte, pārstāvot partiju “Vienotība” (iepriekš “Jaunais laiks”).

Linda Mūrniece ir absolvējusi Jūrmalas 1. vidusskolu un turpinājusi studijas Latvijas Universitātē, kur ieguvusi bakalaura grādu sociālo zinātņu jomā, specializējoties komunikācijas zinātnē.

 

Izpildiet testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

 

Lasi vēl: Izskan divas versijas, kas Jaungada naktī notika ar bezvēsts pazudušo Lauri, kurš atrasts gājis bojā

2012.gada martā Linda Mūrniece šķīrās no ilggadējā dzīvesbiedra Raimonda Mūrnieka, kurš bija iekšlietu sistēmas darbinieks, ar kuru viņa bija kopā dzīvojusi laulībā un no kura ir divi bērni.

Pēc tam, maija beigās, viņa apprecējās ar Libānā dzimušo ārstu un “Vienotības” biedru Hosamu Abu Meri. Tomēr 2017. gada 14. jūnijā laulība ar Hosamu Abu Meri tika šķirta. 2020. gadā Linda Mūrniece apprecējās trešo reizi ar Agri Freibergu, bet pēc dažiem mēnešiem šķita, ka attiecības varētu būt pārtrauktas.

Linda Mūrniece stāstīja, ka šobrīd velkā vīriešu apavus un viņa nebaidījās atzīt kāds ir iemesls, lai gan daudzi komentētāji šo līdz galam tā arī neizprata. Kas notiek? Kāds ir iemesls? Lasām tālāk!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment