Izskan divas versijas, kas Jaungada naktī notika ar bezvēsts pazudušo Lauri, kurš atrasts gājis bojā

Izskan divas versijas, kas Jaungada naktī notika ar bezvēsts pazudušo Lauri, kurš atrasts gājis bojā. Tuvinieku cerība bija uz kādu cilvēku, kurš varētu būt piebraucis ar automašīnu un Lauri kaut kur aizvedis, tomēr tā gan nebija. 

Kā rīkoties, ja pazudis cilvēks?

Ja cilvēks ir pazudis, ir svarīgi rīkoties ātri un saprātīgi. Šeit ir daži soļi, ko var veikt:

Zvaniet likumsargiem: Pirmā lieta, ko jādara, ir zvanīt vietējiem likumsargiem un ziņot par pazudušo personu. Likumsargi varēs sākt meklēšanas procedūras un sniegt nepieciešamo palīdzību.

Saziņa ar tuviniekiem un draugiem: Ziņojiet par notikušo cilvēka tuviniekiem, draugiem un kolēģiem, lai palielinātu iespēju, ka pazudušais tiks atrasts.

Izvietojiet informāciju: Izmantojiet sociālās saziņas platformas, lai izplatītu informāciju par pazudušo personu. Jūs varat arī izvietot informāciju par viņa pazušanu vietējās ziņu vietnēs vai sociālajos tīklos.

Saglabājiet informāciju un pierādījumus: Saglabājiet visu saistīto dokumentāciju un pierādījumus, tostarp fotogrāfijas, dokumentus un citu informāciju, kas varētu būt noderīga meklēšanas procesā.

Izpildi testu: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 51%

0%

Nekavējoties reaģējiet uz ziņām: Ja saņemat jebkādu informāciju par pazudušo personu, nekavējoties sazinieties ar policiju un nodrošiniet visu informāciju, ko varat sniegt.

Izmantojiet speciālizētas resursus: Dažās valstīs ir pieejami speciāli resursi un organizācijas, kas specializējas pazudušo personu meklēšanā. Šādas organizācijas var piedāvāt papildu atbalstu un resursus meklēšanas procesā.

Nepārtrauciet meklēt: Nepārtrauciet censties atrast pazudušo personu, pat ja pirmās dienas pagājušas bez panākumiem. Meklēšanas process var prasīt laiku, un ir svarīgi saglabāt optimismu un neatlaidību.

 

Lasi vēl: “Bravo, Harij!”: Alla Pugačova bija sajūsmā par dēla triku Izraēlā, bet daudzi tomēr pārmeta

Gada sākumā no Straupciema saņēmām bēdīgas ziņas par 23 gadus vecā Lauri Zaube, kurš bija pazudis pēc Jaunā gada svinībām.

Tuvinieki cerēja, ka kāds cilvēks varētu būt aizvedis Lauri ar automašīnu pēc svinībām, taču līdz šim nav saņemta nekāda informācija par viņa atrašanu. 2. aprīlī Valsts likumsargi apstiprināja, ka diemžēl ir piepildījies visnegaidītākais scenārijs – jaunā vīrieša ķermenis tika atrasts netālu no Spuņciema pie Lielupes krasta.

Tagad ir izskanējušas divas versijas… Kādas? Noskaidrosim!

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment