Politiķe Linda Mūrniece atzinusi, ka nēsā vīriešu apavus un iemesls daudzus pamatīgi izbrīna!

Ar ko atšķiras vīriešu un sieviešu apavi?

Vīriešu un sieviešu apavi atšķiras gan dizaina, gan konstrukcijas ziņā, lai atbilstu individuālajām vajadzībām un ērtībai katram dzimumam.

Dizains un stils: Parasti vīriešu apavi ir vairāk funkcionāli un vienkāršāki, kamēr sieviešu apavi bieži vien ir dekoratīvāki, modeļi bieži mainās un ietver dažādus dizaina elementus, piemēram, papildinājumus, zīda lentes vai rotas.

Konstrukcija un izmērs: Vīriešu apavi ir parasti plakani un vienkāršāki, ar mazāku akcentu uz papildinājumiem un detaļām, bet sieviešu apavi bieži vien ir izgatavoti ar plakanām vai arī augstām papēžu paplātēm, dažreiz arī ar lielāku uzmanību uz detaļām un dekoru.

Materiāli: Lai gan vīriešu un sieviešu apavi var izmantot līdzīgus materiālus, piemēram, ādu, audumu un gumiju, sieviešu apavos biežāk tiek izmantoti vieglāki un elastīgāki materiāli, kamēr vīriešu apavos var dominēt stingrāki un izturīgāki materiāli.

 

Bet kāpēc Mūrniece nēsā vīriešu apavus?

“Mikroblogošanas vietnē “X” Linda Mūrniece dalās par savu lēmumu iegādāties mokasīnu tipa apavus, kas paredzēti vīriešu kājai: “Otro pavasari nevarēju atrast sieviešu zamša mokasīnus. Metu kaunu pie malas un nopirku sev vīriešu. Diez, varēs pamanīt?”

Komentētāji mierina: “Ātri iesi, nepamanīs!”

R_N: “Nu jau pēc šī paziņojuma te, visi skatīsies labs PR gājiens! Bet, ja nopietni, bieži vien vīriešu no sieviešu modeļiem, it īpaši mokasīniem, atšķiras visai nebūtiski.”

Ilze atzīstas: “Man patīk vīriešu zeķes, diemžēl man daudz par lielu….. esmu nēsājusi arī vīriešu skinny Levi’s džinsus”

Līvai arī vīriešu apavi nav sveši: “Nevarēs. Divus gadus dragāju vīriešu ziemas pārgājienu zābakos, esmu saņēmusi tikai komplimentus, cik smuki.”

Lasi vēl: Iedzīvotāji, kuri pieteiksies uz šo naudas atbalstu; Saņems jau drīzumā! Atbalsta lielums pat 1400 Eiro mēnesī

Kādai citai patīk vīra krekli: “Vai nav vienalga, ja arī pamanīs? Galvenais, ka pašai patīk un ir ērti. Šad tad aizņemos vīra kreklus, jo patīk.””

 

Leave a Comment