Pēc nozīmīgās operācijas Roberto Meloni publicē savu paziņojumu

Mediju vidē ir parādījušās sarežģījumu ziņas par notikumiem, kas saistīti ar ietekmīgo itāļu dziedātāju un pasākumu/televīzijas raidījumu vadītāju Roberto Meloni, kurš ir ieguvis lielu popularitāti un aktīvi darbojas Latvijā.

 

Pavisam nesen tika atklāta informācija, ka Roberto Meloni ir veicis nopietnu muguras operāciju. Šī operācija tika veikta aptuveni pirms mēneša, un visu šo laiku Roberto to bija slepenībā turējis.

Nesen sociālajā tīklā Instagram Roberto vērsās pie saviem fanu.

Jau informējām, ka Roberto Meloni jau ilgstoši cieš no sāpēm muguras lejasdaļā. Tomēr, “galējais kritiens” notika novembra sākumā, kad Roberto burtiski nokrita filmēšanas laukumā raidījumā “Pasaki to skaļi!”. Šis notikums tika aprakstīts Ievas Valteres rakstā “Viņš saļima kolēģes rokās”, kas publicēts izdevumā “Kas Jauns”.

 

Roberto atcerējās brīdi, kad viņam sāka būt ļoti slikti – kad viņš piecēlās no krēsla, viņš vairs nejuta savas kājas, centās tās pārvietot uz priekšu, bet, nesaņemot atbalstu, viņš nokrita. Kolēģe Elīna Fīrmane paspēja viņu noķert. Raidījuma producente Zita Lunde nekavējoties aizveda Roberto uz klīniku.

 

Pēc četrām dienām tika veikta operācija. Kā Roberto izteicās, mugurkauls tika “stiprināts ar titāna plāksnēm”.

 

Kā vietnē Instagram atklāj Roberto, pēc šīs publikācijas viņš saņēma daudzas uztraukuma pilnas vēstules no saviem atbalstītājiem. Taču dziedātājs mierina – ar viņu viss būs labi.

“Draugi! Nu jā, daudziem no jums šis bija nepatīkams pārsteigums un daži man jau rakstīja uztraukušies, kā man iet, kāpēc es neko neesmu teicis un vai kautko man vajag. Tie, kuri mani pazīst, zina, ka man patīk dot labas emocijas, ka es esmu ļoti neatkarīgs un nemīlu apgrūtināt citus cilvēkus. Tāpēc, es piekritu sniegt interviju žurnālam. (..) Esmu pateicīgs šim piedzīvojumam, bet visvairāk tiem cilvēkiem, kas man bija un ir klāt,” raksta Roberto.

Leave a Comment