Daudziem ārzemēs dusmas un vilšanās, bet arī prieks par Latvijas tikšanu Eirovīzijas finālā; “Garlaicīgākā dziesma kāda jebkad dzirdēta”

Par Latvijas tikšanu Eirovīzijas finālā ne visi ir priecīgi – patiesībā gan sociālajos tīklos, gan interneta portālos atrodami ļoti daudz negatīvi un pat pārmetoši komentāri par Dona iekļūšanu lielajā finālā.

Tie gan pārsvarā saistīti ar vilšanos par citu valstu neiekļūšanu un ar to, ka Latvija aizlikusi kāju priekšā kādam citam attiecīgā klausītāja un skatītāja favorītam. Daudzi arī dziesmu sauc par garlaicīgu, paužot vilšanos par rezultātu.

Bet kā jau minējām, netrūkst arī ļoti daudz atbalsta komentāru, kuros cilvēka izsaka milzīgu prieku, ka Latvijai beidzot pēc septiņu gadu pārtraukuma, izdevis kvalificēties finālam.

“Tas, ka Latvija vispār kādu apsteidza, man rada lielu neizpratni…” raksta Venca.

“Es atvainojos, bet kādā veidā Latvija kvalificējās finālam, bet Beļģija nē? Beļģijas dziesma bija īsts meistardarbs, kamēr Latvijai bija garlaicīgākā dziesma kāda jebkad dzirdēta!” raksta Karems.

“Kā ir iespējams, ka tāda dziesma un šovs, kas bija Maltai netika, bet tāds s..ds kā Latvijai – tika” raksta interneta lietotājs no Lielbritānijas.

“Nekad nesapratīšu, kurš balsoja par Latviju? Pilnīgi nebaudāms priekšnesums, kamēr tādas valstis kā Čehija un Malta netika. Neticami un neizprotami”!

 

Tikmēr Toms pauž prieku par Latvijas sniegumu!

Gan sociālajos tīklos gan portālos ir arī simtiem pozitīvu komentāru un atbalsta izteikšanas Donam un Latvijai!

 

Un kā ar tevi, vai tu biji pārsteigts par Dona tikšanu finālā? Piedalies aptaujā un pasaki mums!

Vai tu biji pārsteigts/a par Dona tikšanu uz lielo Eirovīzijas finālu?

Leave a Comment