300 metru garš norvēģu laineris dosies lielā kruīzā nūdistiem

Taču viss nav tik vienkārši – uz “nūdistu” kruīza klāja būs vairāki stingri noteikumi.

Kā vēsta CNN, ceļojumu kompānija Bare Necessities sadarbībā ar Norwegian Cruise Line 2025. gadā plāno uzsākt īpašu 11 dienu kruīzu tiem, kas dod priekšroku atpūtai kaili.

Paredzams, ka 295 metrus garais kuģis “Norwegian Pearl” izbrauks no Maiami uz Karību jūras reģionu 3. februārī un atgriezīsies 14. februārī. Pa ceļam “Lielā kailā laiva” (kā kruīza organizatori to nosaukuši) apmeklēs tādus galamērķus kā Bahamu salas, Puertoriko un Senmartēna.

“Kā vienmēr, mēs ar prieku piedāvājam jums greznību izlemt, ko NE valkāt,” teikts Bare Necessities paziņojumā, kas iepriekš ir organizējis vairāk nekā 75 nūdistu kruīzus.

Cenas par kajītēm (divām personām) sākas no aptuveni 2000 ASV dolāru un sasniedz 33 155 ASV dolārus par trīs guļamistabu apartamentiem. “Norwegian Pearl” ir paredzēts 2300 pasažieru.

Kuģa specializētajos restorānos ir liela bufetes zona, kur pusdienot kailam brīvā dabā, savukārt uz kuģa pieejamo ērtību klāsts ir veidots tā, lai “atbilstu kaila kruīza stilam”.

Tomēr “kailajiem kruīza apmeklētājiem” nevajadzētu cerēt, ka varēs ceļot bez apģērba. Patiesībā viesiem būs jāievēro vairāki noteikumi, tostarp jāvalkā apģērbs ēdināšanas zonās uz kuģa un pirms apsēšanās pie baseina vai bufetes zonā, neatkarīgi no tā, vai viņi ir ar “kailu dibenu” vai stringos, zem sevis jāpieliek dvieli.

Lasi vēl: 10 īsas mīklas, uz kurām var atbildēt tikai visprasmīgākie

Tāpat kruīza laikā būs aizliegts publiski “glāstīt vai nepiedienīgi pieskarties”. Tāpat nebūs iespējams atrasties kailiem citu kuģu priekšā ostā. Bare Necessities ir aizliegta arī citu kruīza dalībnieku fotografēšana un filmēšana bez viņu piekrišanas.

“Mūsu misija ir nodrošināt relaksējošu, izklaidējošu un labsajūtai nekaitīgu brīvdienu pieredzi, kas piedāvā drošu, dabisku vidi, kurā dabiskās cilvēku formas var novērtēt, pārsteigt un apvienot,” sacīja Bare Necessities.

Pārbaudi savas zināšanas par Eirovīziju!

Cik labi tu pārzini Eirovīzijas dziesmu konkursu? Noskaidro, atbildot uz jautājumiem! 

1 / 3

Kurā gadā Latvija pirmo reizi piedalījās Eirovīzijas dziesmu konkursā?

2 / 3

Kurš dziedātājs pārstāv Latviju šī gada Eirovīzijas dziesmu konkursā?

3 / 3

Kurā valstī šogad notiek Eirovīzijas dziesmu konkurss?

Your score is

The average score is 58%

0%

Ņemiet vērā, ka šis nav pirmais “nūdistu kruīzs” pēdējā laikā. 2024. gada sākumā kūrortu ķēde Temptation piedāvāja saviem klientiem iegrimt intīmā brīvības pasaulē, dodoties svingeru kruīzā.

Leave a Comment