Pēc ļoti gara mūža aizsaulē devies aktieris, kurš ļoti bieži bija redzams uz TV ekrāniem

Pēc ļoti gara mūža aizsaulē devies aktieris, kurš ļoti bieži bija redzams uz TV ekrāniem jau sākot no savas bērnības. Viņam atrasties kameru priekšā bijis sapnis jau no mazotnes. 

Pārvarēt skumjos brīžus, kad šķiet, ka visa dzīve ir apstājusies, ir izaicinājums, kas prasa laiku, pašizpratni un pacietību. Svarīgi ir atcerēties, ka emocijas ir dabiskas un tās ir jāizdzīvo, nevis jāignorē.

Pirmais solis ir atzīt savas jūtas un pieņemt tās kā normālu reakciju uz dzīves grūtībām. Kad jūties skumjš, ir labi ļaut sev izjust šo emociju, lai saprastu tās cēloņus un spētu ar tām tikt galā.

Trīs zīmes no 5. jūnija piedzīvos izaicinājumus, kas novedīs pie bagātības un jaunas kaislīgas mīlestības

Runāt ar kādu, kam uzticies, var būt ļoti noderīgi. Dalīšanās ar savām sajūtām un domām palīdz mazināt emocionālo slogu un sniedz iespēju saņemt atbalstu un padomus no draugiem vai ģimenes locekļiem.

Ja šķiet, ka tuvākie cilvēki nevar sniegt pietiekamu atbalstu, var apsvērt iespēju meklēt profesionālu palīdzību, piemēram, psi***ga vai p****rapeita konsultācijas. Profesionāļi var piedāvāt dažādus paņēmienus un terapijas metodes, kas palīdzēs labāk izprast un pārvaldīt skumjas.

Tests: 

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai zini ko nozīmē šie latviešu žargonvārdi? 

1 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 49%

0%

Tagad diemžēl par skumjo ziņu..

92 gadu vecumā aizsaulē devies ārzemju aktieris Darils Hikmens, ražīgs 40. gadu bērnu aktieris.

Viņš filmējās filmā “The Grapes of Wrath” un citās filmās. Kā pieaugušo viņu bieži varēja redzēt televīzijā. Vēlāk viņš pārraudzīja dienas programmu CBS un pasniedza aktiermākslu.

Likumsargi brīdina: ar šādi aprīkotu transportlīdzekli nedrīkst atrasties uz ceļa!

 

Darels Hikmens, kurš 40. gados strādāja ar labākajiem režisoriem kā bērnu aktieris, 50. gados pārgāja uz televīzijas lomām un 60. gadu sākumā nomainīja Robertu Morsu kā zvaigzne Pulicera balvu ieguvušajā Brodvejas mūziklā “Kā gūt panākumus biznesā, nemēģinot”, aizsaulē devās 22. maijā savās mājās Montecito, Kalifornijas štatā. Viņam bija 92 gadi.

Lasi vēl: Vakar klusībā un bez lielas uzmanības no šīs pasaules aizgāja leģendāra aktrise un televīzijas zvaigzne

Viņa sieva Lynda (Farmer) Hikmena apstiprināja, ka viņš ir devies aizsaulē. Hikmena kungs bērnībā Holivudā sevi uzskatīja par aktieri, nevis zvaigzni.

Latvijā šis konkrētais iedzīvotāju pabalsts tiks palielināts līdz pat 600 Eiro! Ir zināms kam!

“Es biju laimīgs, darot to, ko es darīju,” viņš teica 2006. gadā TCM rīkotajā paneļdiskusijā, kuru vadīja Roberts Osborns un kurā piedalījās trīs bijušie bērnu aktieri – Dikijs Mūrs, Džeina Vitersa un Margareta O’Braiena, kuri visi, kā viņš atzina, atšķirībā no viņa paša bija bijuši zvaigznes. “Es zināju, ka neesmu viņu kategorijā.”

 

Leave a Comment