Pāvels Globa: Trīs zodiaka zīmes, kurām gaidāma veiksme novembrī

Mūsu vidū ir tie, kuriem zvaigznes un planētas palīdzēs nedaudz biežāk. Pāvels Globa uzskata, ka jums ļoti paveiksies. 

Novembris no astroloģijas viedokļa ir labvēlīgs mēnesis. Eksperti nolēma padalīties, kurām zodiaka zīmēm šis būs pats labvēlīgākais laiks. Uzreiz jāsaka, ka cilvēki netiks sadalīti veiksmīgajos un neveiksmīgajos, bet mūsu vidū būs tie, kuriem zvaigznes un planētas palīdzēs nedaudz biežāk.

Līdz mēneša otrās puses sākumam Merkurs būs spēcīgs, bet Venēra – vāja. 16. un 17. datumā viņi mainīsies lomām. Kas attiecas uz Marsa enerģiju, tā būs nelabvēlīga visu novembri.

Planētas atrašanās mums neizdevīgā stāvoklī būs saistīta ar retrogrādo kustību, kas sāksies 30. oktobrī. Tieši ņemot vērā šīs planētas stāvokli, astrologi aprēķināja, kuri būs visveiksmīgākie cilvēki novembrī.

Vērsis

Vērsis un Marss atrodas tālu viens no otra. Viņi tik tikko mijiedarbojas, tāpēc Vērsis būs ļoti laimīgs, īpaši līdz 16. datumam, kad Venera pāries Strēlnieka zīmē.

Šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem būs vieglāk pieņemt svarīgus lēmumus, un bieži viņiem ar līkumiem apies apkārt negatīvas domas un noskaņojums.

Lasi vēl: Sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm pietrūkst veselīga egoisma. Viņas vienkārši neprot pateikt “nē”!

Šie cilvēki spēs uzlabot savu garastāvokli, gūt motivāciju, bet tajā pašā laikā kļūt mierīgāki un apdomīgāki. Marss viņiem nesajauks kārtis kā citiem. Tāpēc Vērsim ir visas iespējas iegūt līdera pozīcijas biznesā.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment