Enerģētiski spēcīgas frāzes, kas piesaista naudu. Izrunā tās, un jau pavisam drīz tavs maciņš kļūs biezāks!

Katram vārdam vai frāzei ir noteikts enerģijas saturs. Ja tos saliek noteiktās lingvistiskās konstrukcijās, pastiprinās labvēlīgais enerģētiskais vēstījums, ko sajūtam gan iekšēji, gan ārēji.

Mēs sakām vārdus, apdomājam tos un domās izrunājam, atceramies, emocionāli reaģējam uz vārdiem, un šī emocionālā reakcija izraisa noteiktas ķīmiskas reakcijas organismā – ar vārdu var gan dziedināt, gan pilnībā izmainīt cilvēku garīgi un fiziski.

Tikpat radoši vai destruktīvi – tas atkarīgs no izrunātajiem tekstiem un domām – vārdi iedarbojas uz mūsu apkārtējās realitātes telpu.

Ņem vērā – jebkuru situāciju var risināt saskaņā ar tavu redzējumu un plāniem, jebkuru problēmu var atšķetināt atbilstoši tavai izpratnei par labo, jebkuru cilvēku var izdziedināt.

Katrā no mums mīt liels radošā spēka potenciāls, un tas ir unikāls. Tu esi radīts, lai pats kļūtu par radītāju – tā nav pasaka vai mīts, kas pieejams tikai izredzētajam – katrs var dzīvot tā, kā vēlas.

Tu arī tagad dzīvo tā, kā esi izvēlējies. Maini izvēli – tad mainīsies tava dzīve un tu pats.

Būt savas dzīves veidotājam ir atbildība, kas dod brīvību un viedumu, spēcīgu impulsu garīgai attīstībai, vairo ticību saviem spēkiem un attīsta gribu. Ar mīlestību pret ikvienu.

Frāžu kopumu naudas piesaistei izveidojusi Natālija Kvasova, krīzes psiholoģe, uzņēmumu vadītāju energoterapeite ar vairāk nekā 20 gadu praksi, grāmatu par pašattīstību un pašdziedināšanu autore, kā arī pilnīgas dziedināšanas un dzīves korekcijas metodes “Lūgšanu terapija” autore.

Lasi vēl: Pāvels Globa: Trīs zodiaka zīmes, kurām gaidāma veiksme novembrī

Pēc viņas paustā, pastāv frāzes, kam piemīt spēcīga enerģija, radoša un labvēlīga ietekme uz naudas un pašrealizācijas sfērām.

Lūk, ko tev jādara, lai piesaistītu naudu  – lasi tālāk

Leave a Comment