Sieviešu vārdi, kuru īpašniecēm pietrūkst veselīga egoisma. Viņas vienkārši neprot pateikt “nē”!

Veselīgs egoisms ir svarīga īpašība, kas jāattīsta sevī. Tomēr ir sievietes, kuras daudz kam piekrīt un nespēj pateikt “nē” pat tad, ja cieš viņu pašu intereses.

Lūk, sieviešu vārdi, kuru nēsātājas nesavtīgi gādā par citiem, nereti aizmirstot sevi.

Katrīna


Katrīna ir stipra un pašpārliecināta dāma. Lai gan vairumā gadījumu viņa neprot pateikt “nē”, neiedomājies, ka varēsi ilgstoši viņu mānīt vai izmantot savā labā.

Katrīnai galvenais ir viņas ģimene un cilvēki, ar kuriem viņai ir kopīgas intereses. Šī sieviete ir pieradusi uzticēties tikai tuvākajiem, uz kuriem viņa var paļauties jebkurā situācijā.

Tāpēc nebrīnies, kad viņa ir gatava upurēt savas intereses vai mērķus citu labā. Taču – ja Katrīna sapratīs, ka tiek izmantota, viņa nekavējoties veiks radikālus pasākumus. Šī dāma saglabā godaprātu tik ilgi, kamēr apkārtējie atbilstoši attiecas pret viņu.

Viktorija


Viktorija tulkojumā no angļu valodas nozīmē “uzvara”. Šā vārda īpašnieces ir apveltītas ar stingru raksturu un pašapziņu. Viktorijai nekas nav neiespējams – viņa var paveikt riskantas lietas, kas kardināli maina viņas dzīvi.

Lasi vēl: Uzraksti spēcīgos vārdus 7 reizes un noliec zem spilvena līdz 8. novembrim. Tavā dzīvē ienāks veiksme un labklājība, nomainot problēmas un bēdas

Tomēr Viktorija nespēj gūt panākumus patstāvīgi – viņai nepieciešams atbalsts un uzmundrinājums. Šai sievietei ir daudz draudzeņu un draugu, uz kuriem viņa ir pieradusi paļauties. Viktorija nemitīgi ieklausās citu viedokļos, bieži nonākot neveiklās situācijās. Šo īpašību dēļ citi bieži vien manipulē ar šo dāmu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment