Pāragri 31 gadu vecumā mūžībā devies jaunais aktieris; viņš nespēja atgūties

Jaunais mākslinieks aizsaulē devās 16.janvārī, bet tikai tagad ģimene ir gatava pastāstīt šīs skumjās ziņas un iemeslus kādēļ tas notika. 

31 gada vecumā Maskavā Mi**s aktieris Sergejs Korsiks, kurš filmējies populāros Krievijas seriālos, kuri tika pārraidīti arī daudzās citās valstīs, tostarp Latvijā.

T.r.a.ģ.ē.d.i.j.a notika 16. janvārī, bet par mākslinieka n.ā.v.i kļuva zināms tikai tagad. Aktieris četrus mēnešus pavadīja s.li.m.n.ī.c.ā, kur ārstējās no abpusējas p.n.ei.m.on.i.j.a.s.

Vīrietis s.li.m..n.ī.c.ā ievietots 2022.gada 5.oktobrī. Viņš nogādāts Slim**cā ar smagu p.n.e.i.m.o.ni.j.u un aizdomām par t.u.b.er.k.u.lo.zi. Pirms hospitalizācijas jaunietim bija stiprs klepus.

Lasi vēl: 100% prognoze: Kurām zodiaka zīmēm visu 2023. gadu nauda kritīs tieši rokās

Nikolajs, aktiera draugs: “Sergejs ārstējās četrus mēnešus, bet labāk viņam nekļuva. Viņam nebija draugu, izņemot mani, un vienīgā radiniece ir māsa, bet viņa dzīvo Pēterburgā.

N.ā.v.e.s priekšvakarā viņš man piezvanīja pēdējo reizi un lūdza viņu neapciemot un nenest ēst. Viņš teica, ka tiek pārvests uz r.ea.ni.m.ā.ci.ju un ka vēlāk pārzvanīs. Tie bija viņa pēdējie vārdi.”

 

COMMENTS

Leave a Comment