Aizsaulē devušos aktiera Aleksandra Ponomarenko sieva vairs nespēj slēpt asaras par radušos situāciju ”Man vairs nav ko pārdot”

55 gadus vecais humorists turējās līdz pat pēdējai dzīves minūtei un centās neizrādīt savu sāpi pat tuviniekiem. Nemaz nerunājot par to, ka fani par slavenā dvīņa slimību uzzināja ne tik sen.

Neskatoties uz to, ka tika veikti ķīmijterapijas kursi, Aleksandrs darīja visu ārstēšanai, atradās ārstu uzraudzībā, pagarināt mākslinieka dzīvi nebija iespējams.

Tajā grūtajā laikā blakus Ponomarenko bija viņa sieva Anna un dvīņubrālis Valērijs. Slimības dēļ mākslinieks nevarēja strādāt, un kopā ar viņu brālis palika bez ienākumiem.

“Viņu duets ir nešķirams, tāpat kā dzīvē viņi bija nešķirami ar Valēriju. Tāpēc, kad viņas vīrs palika bez darba, Valērijs zaudēja iespēju turpināt koncertēt. Viņi līdz pēdējam cerēja, ka drīz atgriezīsies pie radošuma, plānoja koncertus, bet galu galā viss bija jāatceļ, ”stāsta Ponomarenko sieva.

Lai glābtu Aleksandra dzīvību, viņa dvīņubrālis un sieva iekļuva parādos. Taču tagad “Grejā spoguļa” aktiera tuvinieki atzīst, ka pat ar šiem līdzekļiem nav pieticis, lai savāktu nepieciešamo summu ārstēšanai ārzemēs.

Lasi vēl: Izcils dziedātājs nogādāts smagā stāvoklī slimnīcā; ārsti sāk zaudēt cerības

Daudzu miljonu parādu atstātā Ponomarenko atraitne pieliek visas pūles, lai nomaksātu parādu par aizdevumiem. Anna atzīst, ka viņai palīdz ne tikai nelaiķa Aleksandra brālis, bet arī fani.

Tagad Anna ir spiesta īpašumu izlikt pārdošanā, lai atmaksātu vīra ārstēšanai paņemtos kredītus. Taču viņu ģimenei ir tikai viens dzīvoklis no nekustamā īpašuma:

“Ja es to pārdošu, tad mēs paliksim bez visa, ko esam kopā ar Sašu pagatavojuši”.

Leave a Comment