100% prognoze: Kurām zodiaka zīmēm visu 2023. gadu nauda kritīs tieši rokās

2023. gads atnesīs lielu stabilitāti un dinamiku daudzu zodiaka zīmju dzīvēs. 2022. gads bija ļoti sarežģīts, ilgstošs un atnesa spēcīgas izmaiņas gandrīz ikviena cilvēka dzīvē.

Tas bija gads, kurš lika mums apmest salto mūsu biznesā un finansēs. 2023. gads būs mazāk radikāls, bet prasīs no mums vairāk darba un izlēmīguma.

Pirmā gada puse paies zem saspringtā Urāna un Saturna aspekta, kas ir panākumu atslēga. Panākumi 2023. gadā un turpmāk pavadīs tos, kas paļaujas uz jaunāko tehnoloģiju apgūšanu un izmantošanu, programmu nodrošinājumu, informācijas līdzekļiem, sociālajiem tīkliem.

Ar katru gadu pieaugs pieprasījums pēc speciālistiem, kas saistīti ar šīm jomām. Un otrs veiksmes elements ir atsacīšanās no vecās un iedibinātās kārtības.

Ja ir iespēja izvēlēties starp kaut ko vecu un jaunu, uzvarēs tie, kas liks savu likmi uz jauninājumiem. Kas attiecas uz naudas sfēru, jāpiebilst, ka pirmais pusgads paies zem Lilitas tranzīta Vērša zīmē.

Lasi vēl: Džūlija Vanga iesaka uzmanīties: šīm 3 zodiaka zīmēm februāris būs bīstams mēnesis

Šis periods var aktivizēt krāpniekus, un var uzplaukt arī spekulācijas valūtas tirgū. Lai izvairītos no finansiāliem zaudējumiem, neieguldiet apšaubāmās operācijās un darījumos.

 

Noskaidrosim, kuras ir šīs laimīgas zodiaka zīmes – lasi tālāk

COMMENTS

  • <cite class="fn">Gaisma</cite>

    Es atvainojos,bet nu aptumsumu datumi ir pārbadāmi,ja raksts tiek pārpublicēts.20.aprillis un
    14.oktobris.

Leave a Comment