No 1.oktobra šai pilsētai tiek samazināta maksa par šo pakalpojumu, tas būs divas reizes mazāks nekā pagājušajā gadā

Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisija oficiāli akceptējusi AS RĪGAS SILTUMS jauno siltumenerģijas tarifu 87,57 EUR/MWh bez PVN. Šis precizētais tarifs stāsies spēkā no 1.oktobra un ir ievērojami samazināts salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu, kā rezultātā rīdziniekiem sezonas laikā samazinās siltumenerģijas izdevumi.

Šo informāciju pavēstījusi minētā uzņēmuma sabiedrisko attiecību speciāliste Jana Roze.

Kā pastāstīja RĪGAS SILTUMS valdes priekšsēdētājs Ilvars Pētersons, šogad veiksmīgi esam samazinājuši tarifu jau ceturto reizi pēc kārtas. Šis sasniegums bija iespējams, pateicoties mūsu spējai iepirkt degvielu par izdevīgāku cenu.

 

Siltumenerģijas tarifa primārās sastāvdaļas ir dabasgāze, šķelda un ar iepirkto enerģiju saistītie izdevumi. Kā organizācija mēs joprojām esam apņēmušies aktīvi īstenot Zaļā kursa iniciatīvu.

Lasi vēl: 5 sargeņģeļu vēstījumi, kurus leģendārā Vanga ieteica neignorēt. Citādi tevi var piemeklēt neveiksmes un bēdas

Mūsu stratēģisko iniciatīvu mērķis ir iekļaut atjaunojamos enerģijas avotus, ieviest inovatīvas tehnoloģijas un paplašināt atlikušā siltuma izmantošanu. Šiem pasākumiem ir izšķiroša nozīme centralizētās siltumapgādes konkurētspējas paaugstināšanā.

 

Leave a Comment