No 1.oktobra šai pilsētai tiek samazināta maksa par šo pakalpojumu, tas būs divas reizes mazāks nekā pagājušajā gadā

No 1.oktobra šai pilsētai tiek samazināta maksa par šo pakalpojumu, tas būs divas reizes mazāks nekā pagājušajā gadā. Iedzīvotāji ir ļoti apmierināti ar šīm ziņām. 

Par Euro naudas zīmi

Monētu aversā ir attēlota karte un valūtas vērtība. Pieejamie monētu nomināli ir 1, 2, 5, 10, 20 un 50 centi, kā arī 1 un 2 eiro. Nosaukums aversā ir attēlots gan ar latīņu alfabētu, gan ar arābu cipariem.

Tomēr valstis, kas izmanto atšķirīgu alfabētu, var norādīt nominālvērtību valsts pusē, izmantojot atbilstošo alfabētu. Sākotnēji kartē uz lielākās daļas monētu bija attēlotas 15 valstis, kas eiro ieviešanas laikā bija Eiropas Savienības sastāvā.

 

Taču kopš 2007. gada tiek izmantota visa Eiropas kontinenta karte, iekļaujot gan jaunās dalībvalstis, gan valstis, kas nav Eiropas Savienības dalībvalstis. Uz 1, 2 un 5 centu monētām joprojām ir attēlots zemeslode ar pasaules karti ar nedaudz izceltas sākotnējās 15 dalībvalstis.

Lasi vēl: Kāda kliente saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā VIADA uzpildes stacijā: ”Tas beidzās slikti”

Šodien tika paziņots, ka no 1.oktobra šai Latvijas pilsētai tiks samazināts maksājums par šo pakalpojumu! Noskaidro kādu tieši! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment