Kāda kliente saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā VIADA uzpildes stacijā: ”Tas beidzās slikti”

Kāda kliente saskārusies ar ļoti nelāgu situāciju kādā VIADA uzpildes stacijā. Viņa ir ļoti vīlusies un brīdina visus klientus, kuri nolēmuši iegriezties šajā stacijā! 

VIADA, kas no 2016. līdz 2018. gadam darbojas ar nosaukumu LUKoil, pārstāv visaptverošu gāzes uzpildes staciju (DUS) tīklu, kas atrodas Latvijā. Tās darbību pārrauga AS VIADA Baltija, kas DUS nomā no SIA Petrol Property un SIA AMIC Latvija.

Turklāt VIADA zīmolu Lietuvā administrē UAB Viada LT. VIADA tīklu Latvijā kopumā veido 101 degvielas mazumtirdzniecības vieta, kas aptver gan pilnas degvielas uzpildes stacijas, gan automatizētās degvielas uzpildes stacijas.

 

Uzņēmumi, kuriem pieder SIA VIADA Baltija, ir reģistrēti Lietuvā, proti, UAB VIADA LT (tur 97,32% kapitāldaļu) un UAB Jorūna (tur 2,68% kapitāldaļu), papildus 0,8% kapitāldaļu pieder UAB. VIADA LT.

Kas attiecas uz SIA Petrol Property, lielākais īpašums pieder UAB Vaizga (kurā pieder 95,0% kapitāldaļu) kopā ar individuālajiem īpašniekiem. Savukārt SIA AMIC Latvija pieder Austrijā reģistrētam uzņēmumam AMIC Energy Management GmbH.

Lasi vēl: Sēru vēsts: Aizsaulē pēkšņi devies izcils aktieris, no kura talanta smēlās citas zvaigznes

Kliente ir gatava pastāstīt par savu nepatīkamo situāciju ar kādu VIADA uzpildes stacijas darbinieci. Viss izvērtās ļoti nepatīkami un kliente devās prom ļoti sarūgtināta.

Lūk, kas notika! 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment