No 1.-7.maijam šīs zodiaka zīmes sagaida ļoti neticami dzīves pavērsieni; esi gatavs!

Jums tiek piedāvātas attiecības un dzīve, par kuru vienmēr esat sapņojis, tāpēc izdariet apzinātu izvēli tajās iesaistīties un lolojiet katru skaisto mirkli, kas jūs gaida, kā dārgakmeni, kas jāatklāj.

Attiecības četrām zodiaka zīmēm gaidāmas ļoti spraigas un brīnumainas no 2023. gada 1. maija līdz 7. maijam. Jūsu pagātnes attiecības ir novedušas jūs līdz vietai, kur viss, ko jebkad vēlējāties, tagad ir iespējams.

Tā vietā, lai koncentrētos uz to, kāpēc tas nedarbosies, ir svarīgi saprast, kāpēc tas nedarbosies. Zvaigznes ir izlīdzinājušās, lai jūs varētu pieņemt šo mirkli, taču tā ir arī līdz šim izturēto mācību un bēdu kulminācija. Jaunā mēness ierašanās Dvīņos nes apņemšanos, un pilnmēness aptumsums Skorpionā nes ievērojamas pārvērtības. 

Lai gan Merkura retrogrāds būs vēl vienu nedēļu, tas nenozīmē, ka jums jāpaliek pagātnes ēnā, it īpaši, ja izpratne, kas tagad kļūst skaidra, ir kaut kas tāds, pie kā jūs jau esat atgriezies.

Jebkurās ilgtermiņa attiecībās jūs saskarsities ar izaicinājumiem kopā, taču jūsu spēja piedot, izvēlēties mīlestību un pilnībā uzticēties vienam otram liks viņiem izturēt.

Zivis

Attiecībās mīlestība ir tikai daļa no tā, kas nepieciešams, lai tā darbotos. Pārējais ir atkarīgs no tā, kā jūs un jūsu partneris katru dienu tiekaties viens ar otru, pieņemot lēmumus, kas stiprina un uztur jūsu saikni.

Lasi vēl: 32 gadu vecumā uz operāciju galda diemžēl aizsaulē aizsteidzies slavena seriāla aktieris

Lai gan jums ir tendence uz savu mīlas dzīvi skatīties caur romantisku objektīvu, Saturna pašreizējais ceļojums pa Zivīm palīdz jums redzēt jūsu attiecību realitāti. Jūs iemācāties darīt to, kas patiešām atbalsta, nevis pieturēties pie izdomātiem scenārijiem.

 

Nākošās zodiaka zīmes lasiet tālāk

Leave a Comment