32 gadu vecumā uz operāciju galda diemžēl aizsaulē aizsteidzies slavena seriāla aktieris

32 gadu vecumā uz operāciju galda diemžēl aizsaulē aizsteidzies slavena seriāla aktieris. Ģimene vēl joprojām ir šoka stāvoklī un lūdz sabiedrībai viņus pagaidām šajā laikā netraucēt. 

Lai augstākie spēki mums visiem palīdzētu, biežāk nepieciešams vērsties pie sava sargeņģeļa ar lūgšanām. Neredzamais aizbildnis vienmēr nāks palīgā jebkurā sarežģītā situācijā, palīdzēs noturēties uz veiksmes viļņa un saglabāt ticību sev.

Daudzi domā, ka tā ir nelaime, kad, piemēram, saslimstam pirms kāda svarīga un patīkama notikuma – patiesībā tavs sargeņģelis tevi pasargā no kaut kā ļoti slikta, kas tad varēja notikt. Liktenis mums sūta mazus pārbaudījumus, lai mēs varētu izvairīties no lielām nelaimēm.

Bieži gadās, ka divi dažādi cilvēki bieži redz līdzīgus sapņus, kas izraisa vienas un tās pašas emocijas. Šajā gadījumā ir tā, ka sargeņģelis mēģina mums kaut ko pateikt.

Sapņus ne vienmēr vajadzētu uztvert burtiski. Piemēram, ja sapnī tu slīksti vai nokrīti, strīdies ar radiniekiem, nonāc cietumā, tam nav obligāti jānotiek reālajā dzīvē. Tev jācenšas šie sapņi saprast.

32 gadu vecumā operācijas laikā m.i.r.i.s seriāla “Reāli puikas” aktieris Vasīlijs Masaļitins

Vasilijs Masaļitins n.o.m..i.ra Maskavas slimnīcā. Kājas operācijas laikā aktierim tika veikta anestēzija, no kuras viņš nepamodās.

T.r.a.ģ.i.s.ka.i.s incidents notika 13.februārī, bet par mākslinieka n.ā.v.i kļuva zināms tikai tagad – pēc tam, kad Izmeklēšanas komiteja bija uzsākusi pārbaudi. Izmeklētāji pieļauj iespēju, ka par TV zvaigznes n.ā.v.i. var būt atbildīgi ārsti.

32 gadus vecais Vasilijs Masaļitins nonāca slimnīcā Maskavas austrumos. Tur viņam bija jāveic kājas operācija. Aktierim tika veikta anestēzija, no kuras viņš tā arī nepamodās. Par nelaimi pastāstīja viņa draugi no filmēšanas laukuma.

“13.februārī slimnīcā n.o.m.i.r.a 32 gadus vecs vīrietis. Tiek veikta pārbaude saskaņā ar Krievijas Federācijas Kriminālkodeksa 1. daļas 105. pantu. Ķermenis nosūtīts ekspertīzei,” ziņu aģentūrai pastāstīja avots.

Mākslinieka atraitne žurnālistiem atteicās sniegt komentārus, norādot, ka vīru viņai neviens neatdos. Masaļitins astoņus gadus dzīvoja kopā ar Jeļenu Jablokovu.

Savā blogā aktieris reiz dalījās ar savas personīgās dzīves detaļām. Viņš ievietoja melnbaltu fotoattēlu ar savu sievu. “Ar savu mīļoto, ar Jeļenu Jablokovu, ar kuru pēc divu gadu attiecībām provincē nolēmām doties uz Maskavu un būt laimīgi,” rakstīja Vasīlijs.

Leave a Comment