No 1.-7.maijam šīs zodiaka zīmes sagaida ļoti neticami dzīves pavērsieni; esi gatavs!

Strēlnieks

Apņemšanās nekad nav jāuztver kā atteikšanās no kaut kā, bet drīzāk visa iegūšana. Tas var būt grūti saprotams jēdziens, īpaši tādam kā jūs, kurš pastāvīgi meklē dzīvi un vēlas arī stabilu un uzticamu savienojumu.

Tomēr, izmantojot savu pieredzi un dažādas lietas, jūs saprotat, ka patiesa apņemšanās patiesībā ir lielākā brīvība, ja jūsu attiecības ļauj jums būt tādam, kāds jūs esat.

Kopš pagājušā gada tu esi pārdomājis savu romantisko dzīvi un pieņemtos lēmumus, kā arī tos, kas tev joprojām ir pieejami. Nākamajā nedēļā Visums bruģē ceļu mīlestībai un apņēmībai jūsu dzīvē, izmantojot visu smago darbu un pieredzi, ko esat piedzīvojis.

 

Ūdensvīrs

Dzīve dažkārt var mūs pārbaudīt, liekot mums šaubīties par savu progresu un justies tā, it kā esam atgriezušies pie sākuma. Taču šie brīži ir tikai izaugsmes iespējas. Šobrīd Merkurs ir retrogrāds Vērsī kopā ar Sauli un Urānu, nodrošinot vietu pārdomām un pozitīvai enerģijai.

Neskatoties uz jebkādām bailēm vai šaubām, jūs zināt, ka vēlaties veselīgas attiecības. Enerģijas, kas nākamnedēļ ieies Lauvas zīmē, dos jums spēku izveidot attiecības, kuras patiesi vēlaties, tā vietā, lai ļautos vecām bailēm un konvencijām.

 

Svari

Jūsu attiecību uzlabošana sākas ar jūsu izaugsmi un dziedināšanu. Saturna ienākšana Zivju zīmē ir padarījusi jūs vairāk uzticīgu savai labklājībai un jūsu attiecību nākotnei.

Tas ietver robežu noteikšanu un vajadzību apmierināšanu, pat ja tas prasa nelielu piepūli. Jūs uzzināsiet, ka nevarat saglabāt mieru ar citiem uz sava iekšējā miera rēķina. Jūsu pieredze tiks atalgota ar Visuma pārsteigumiem un notikumiem, kuri jums nāks par labu.

Lasi vēl: 32 gadu vecumā uz operāciju galda diemžēl aizsaulē aizsteidzies slavena seriāla aktieris

Esiet atvērtāks, gan pret sevi, gan pret savu partneri. Mīlestība jums šogad nesīs lielus augļus, tomēr ir svarīgi ņemt vērā arī partnera vajadzības un domas.

 

Leave a Comment