Neprecies, kamēr nezini 8 lietas par savu partneri

Attiecības ar ģimeni

Tas, kā jūsu partneris attiecas pret savu ģimeni, var sniegt jums daudz zināšanu par to, kā viņš vai viņa izturēsies pret jums ilgtermiņā. Galu galā ģimenes dinamikai ir būtiska nozīme mūsu attieksmes veidošanā pret attiecībām un konfliktiem.

Vai partneris ciena savus vecākus? Kā viņš sadarbojas ar saviem brāļiem un māsām? Vai viņš vai viņa ir uzmanīgs vai uzmanīga pret saviem radiniekiem? Šīs mijiedarbības var sniegt ieskatu jūsu partnera personībā, ko jūs, iespējams, nepamanīsiet savā ikdienas kopdzīvē.

Stājoties laulībā, jūs ne tikai apprecaties ar kādu cilvēku, bet arī veidojat saikni ar viņa ģimeni. Tas nenozīmē, ka jūsu partnera ģimenei ir jābūt ideālai – atzīsim, ka neviena ģimene nav perfekta. Taču ir svarīgi apzināties šo dinamiku, pirms jūs apņematies stāties laulības saitēs.

Jūsu partnera pagātne

Būsim reālisti. Neviens nesāk attiecības bez noteiktas bagāžas. Tās var būt neveiksmīgas attiecības, pagātnes kļūdas vai dziļi iesakņojusies nedrošība. Šī pagātnes pieredze mūs veido un ietekmē to, kā mēs pieejam turpmākajām attiecībām.

Ir svarīgi izprast sava partnera pagātni, nevis lai viņu tiesātu, bet lai viņu labāk saprastu. Zinot, ko viņš ir piedzīvojis, var palīdzēt jums dziļāk izprast viņa rīcību, reakcijas un emocijas.

Vai jūsu partnerim ir neatrisinātas problēmas no pagātnes? Vai viņš vai viņa izjūt nožēlu vai vainas apziņu? Kā iepriekšējās attiecības ir ietekmējušas viņa uzskatus par mīlestību un uzticību? Tie ir grūti jautājumi, bet tie ir jāuzdod.

Esiet drosmīgi, godīgi un atcerieties, ka katram cilvēkam ir pagātne. Svarīgi ir tikai tas, kā mēs no tās mācāmies.

Kā partneris tiek galā ar stresu

Dzīve ir pilna kāpumu un kritumu. Tā ne vienmēr būs saulaina un varavīksnes krāsās. Tāpēc ir svarīgi saprast, kā jūsu partneris tiek galā ar stresu.

Stresa situācijas var izcelt cilvēkos gan labāko, gan sliktāko. Vai jūsu partneris noslēdzas, kad kļūst grūti? Vai viņš vai viņa saskaras ar izaicinājumiem aci pret aci? Izpratne par to, kā viņš vai viņa tiek galā ar stresu, var sagatavot jūs nākotnes izaicinājumiem, ar kuriem jūs varētu saskarties laulības dzīvē.

Atvēliet laiku, lai novērotu savu partneri stresa situācijās. Tā var būt viena no vērtīgākajām lietām, ko jūs par viņu uzzināsiet.

Trūkumi

Jūsu partneris nav perfekts. Viņam ir trūkumi, tāpat kā katram no mums. Un, pirms doties zem laulības plīvura, jums ir jāzina, kādas ir šīs nepilnības.

Vai viņš ir nepacietīgs? Vai viņš ir dusmīgs? Vai viņš ir spītīgs? Ir svarīgi apzināt šīs nepilnības un godīgi pajautāt sev, vai varat ar tām sadzīvot. Jo, kad medusmēnesis būs beidzies, šīs nepilnības vienkārši nepazudīs.

Paturiet prātā, ka partnera trūkumu atzīšana nenozīmē, ka jūs koncentrējaties uz negatīvajām īpašībām. Tas nozīmē, ka jūs redzat viņu tādu, kāds viņš ir patiesībā, nevis tikai idealizētu viņa versiju.

Pārbaudi savas zināšanas par dažādiem latviešu vecvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu vecvārdi? 

1 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

2 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

3 / 3

Ko nozīmē viens no šiem latviešu vecvārdiem? 

Your score is

The average score is 44%

0%

Mīlestība nav saistīta ar ideāla cilvēka atrašanu. Tā ir par to, lai saskatītu nepilnīgu cilvēku pilnībā. Tāpēc pieņemiet šīs nepilnības, jo tieši tās padara jūsu partneri unikālu.

Leave a Comment