Nepatīkama ziņa: Aprīlī pāris nedēļas būs slēgts “Maxima” veikals šajā Latvijas pilsētā

Aprīlī pāris nedēļas būs slēgts “Maxima” veikals. Diemžēl šī informācija sarūgtināja daudzus veikala klientus. Tomēr veikala pārstāvji atklāj arī iemeslu šai situācijai. 

“Maxima” ir viens no lielākajiem mazumtirdzniecības tīkliem Latvijā, kas piedāvā plašu preču klāstu par pieejamām cenām. Veikalos var atrast pārtikas preces, sadzīves preces, apģērbu, rotaļlietas un daudz ko citu.

“Maxima” ir dibināta 2001. gadā un šobrīd Latvijā ir vairāk nekā 170 “Maxima” veikalu. Veikali ir atrodami visās lielākajās pilsētās un daudzos mazākos ciematos.

“Maxima” piedāvā dažādus pakalpojumus saviem klientiem, tostarp:

Lojalitātes programma: “Maxima” klienti var pievienoties lojalitātes programmai “Paldies”, kas ļauj krāt punktus par katru pirkumu un tos apmainīt pret atlaidēm un citiem piedāvājumiem.

Lasi arī: Vai jūs vēl atceraties Nikitu no seriāla “Nikita”? Lūk, kā viņa izskatās šobrīd!

Tiešsaistes iepirkšanās: “Maxima” piedāvā iespēju iepirkties tiešsaistē un saņemt preces mājās vai veikalā.

 

Izpildi šo testu: 

Vai tu zini no kurām populārām ārzemju filmām ir šie kadri?

Pārbaudi savas zināšanas un aizpildi testu par slavenām ārzemju filmām!

1 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

2 / 2

Vai tu zini no kuras slavenas ārzemju filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 73%

0%

 

Ēdienu gatavošanas padomi: “Maxima” mājaslapā var atrast dažādus ēdienu gatavošanas padomus un receptes.

Ja cilvēka vārdā ir kāds no šiem 3 maģiskiem burtiem, viņš ir īsts laimes luteklis. Raugi, varbūt arī tu esi izredzēto vidū!

“Maxima” ir sociāli atbildīgs uzņēmums, kas atbalsta dažādas labdarības akcijas un projektus. Uzņēmums rūpējas par vides aizsardzību un ievieš dažādus pasākumus, lai samazinātu savu ietekmi uz vidi.

Lasi vēl: Zelta padomi kartupeļu stādīšanā. Bet apsmidzināšana ar šo šķīdumu trīskāršos ražu. Kūtsmēsli ne tuvu nav tik efektīvi!

Lasi arī: Likumsargi pastāsta par, kuriem pavasara darbiem jums var piespriest milzīgu naudas sodu

“Maxima” ir iecienīts veikals daudzu Latvijas iedzīvotāju vidū. Veikali piedāvā plašu preču klāstu par pieejamām cenām, kā arī dažādus pakalpojumus un ērtības saviem klientiem.

Aprīlī pāris nedēļas būs slēgts “Maxima” veikals. Beidzot izskan arī iespējamais iemesls! Kā arī ir zināms cik ilgi veikals būs aizvērts. 

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment