“Nekas nav salīdzināms ar tumšo eņģeli”: Aktrise, kura apglabāja savu 8 mēnešu veco dēlu, atzinusies dīvainās sajūtās

Aktrises mantiniekam bija tikai astoņi mēneši, kad notika traģēdija. Sieviete nezina, kā rast mieru dvēselē un dziedēt brūces sirdī.

Krievijas filmas “Skaistākā” zvaigzne Asela Askara jau ilgāku laiku sēro par savu aizsaulē aizgājušo dēlu. Zēns no smagajām slimības sekām nomira tik pēkšņi, ka pat ārsti nevarēja saprast, kas ar viņu notiek. Mātes emocionālās un sirds rētas nevar tik viegli dziedēt. Viņa dalās savās sāpēs sociālajos tīklos. Dažreiz viņas atzīšanās šokē fanus.

Kādu dienu Krievijas aktrise Askara storijā ierakstīja garus video, kur šņukstot atzinās, ka vēderā sajutusi savu mirušo dēlu. Pēc sievietes teiktā, kad viņa apguļas ar muguru uz augšu, viņai šķiet, ka bērns spiežas viņai zem sirds. Fantoma signāli sagādā aktrisei nepanesamas mokas.

 

“Bet tagad salīdziniet savas problēmas – šķiršanās ar puisi, attiecību pārtraukšana, strīdi ar vecākiem, problēmas darbā, saaukstēšanās, bērnu kaprīzes un jūsu nogurums no darba … Tas viss ir tāds sīkums. Nekas nav salīdzināms ar tumšo eņģeli. Viss pārējais ir bezcerīgs,”- norādīja zvaigzne.

Lasi vēl: Aleksandrs Šeps atklāj noslēpumus, kā piesaistīt mīlestību, veiksmi un naudu. Ievērojot viņa vienkāršos padomus, arī jūs varat baudīt laimes un pārpilnības pilnu dzīvi

Iepriekš medijos tika ziņots, ka sirds salauztā Asela Askara nolēma parādīt sava astoņus mēnešus vecā dēla mirstošu fotogrāfiju. Fani ar grūtībām spēja novaldīt asaras, skatoties uz starojošo zēnu attēlos. Likās, ka ar tādu cilvēku nevar notikt traģēdija.

Leave a Comment