Aleksandrs Šeps atklāj noslēpumus, kā piesaistīt mīlestību, veiksmi un naudu. Ievērojot viņa vienkāršos padomus, arī jūs varat baudīt laimes un pārpilnības pilnu dzīvi

Četrpadsmitajā sezonā Aleksandrs Šeps bieži izmantoja sveces. Ekstrasenss nolēma pastāstīt arī par sveču burvību. Sveces jau sen ir izmantotas kā veids, kā koncentrēt enerģiju un radīt pārmaiņas.

Kad mēs aizdedzam sveci, mēs izmantojam uguns elementu, lai palīdzētu mums izpaust savas vēlmes. Kā saka pats Aleksandrs, ar sveču palīdzību var ne tikai piesaistīt naudu, veiksmi un mīlestību, bet arī gūt ieskatu viņu tagadnē un nākotnē.

Viņš ir pārliecināts, ka sveču maģiju var izmantot un pielietot ikviens neatkarīgi no saviem talantiem vai spējām. Katru vakaru, pirms gulētiešanas, guļamistabā jāiededz svece. Šīs burvības atslēga ir pareizas krāsas sveces izvēle. Apģērba krāsa jāizvēlas atkarībā no cilvēka vēlmēm un mērķiem.

Ja vēlaties piesaistīt mīlestību un vairot dvēseles spēku, izmantojiet sarkanu sveci. Tas aktivizēs dzīvības enerģiju un piepildīs jūsu vēlmes. Tiek uzskatīts, ka šī krāsa aizrauj aizraušanos un vēlmi, kā arī piešķir valkātāju ar neatvairāmu auru. Lai iegūtu labvēlību, varu un autoritāti, kā arī lai tiesā izdotos, Aleksandrs iesaka iedegt oranžu sveci.

Ar rozā sveces palīdzību ir iespējams palielināt sievietes seksualitāti un romantiku. Lai gūtu panākumus biznesā, iededziet violetu sveci. Šis talismans nesīs jums naudu, veiksmi un inteliģenci, kā arī palīdzēs attīstīt intuīciju. Radošajiem cilvēkiem dzeltenās sveces būs ļoti noderīgas, jo tās palīdz apgūt jaunu informāciju un zināšanas.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kuras kardināli izmainīs savu dzīvi līdz 2023. gada janvārim

Šo sveču mērķis ir uzlabot atmiņu un intuīciju, kā arī paplašināt iztēles redzesloku. Lai radītu panākumus un pārpilnību savā dzīvē, iededziet brūnu sveci.

Ja vēlaties atrast mieru un mieru, jums vajadzētu iedegt zilu sveci. Tiek uzskatīts, ka zilā krāsa ir gudrības simbols, un ir zināms, ka tai ir nomierinoša ietekme uz dvēseli.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Leave a Comment