Aleksandrs Šeps atklāj noslēpumus, kā piesaistīt mīlestību, veiksmi un naudu. Ievērojot viņa vienkāršos padomus, arī jūs varat baudīt laimes un pārpilnības pilnu dzīvi

Zaļā svece var palīdzēt justies pozitīvāk un savienoties ar savu personīgo spēku. Šī svece palīdzēs jums attīstīt gribasspēku, kas jums nepieciešams, lai sasniegtu finansiālo labklājību un panākumus darbā. Lai iesvētītu un ārstētu nopietnas veselības problēmas, jums vajadzētu sadedzināt melnu sveci.

Svecei degot, tā atbrīvo negatīvo enerģiju un noņem lāstus un ļauno aci. Baltu sveci var izmantot, lai notīrītu negatīvo enerģiju un atjaunotu pozitīvo enerģiju. Tāpat baltu sveci aizdedzina arī tad, kad jāpieņem kāds svarīgs lēmums.

Kad cilvēks iededz šīs krāsas sveci, viņš cenšas sasniegt noteiktu mērķi. Šis cilvēks vēlas, lai viņa vēlmes piepildītos pēc iespējas ātrāk. Sveces gaisma var jums parādīt ceļu, kā piepildīt jūsu vēlmes un atklāt, ko jūs sagaida nākotne. Lai rastu atbildi uz savu jautājumu, sveces degšanas laikā jākoncentrējas uz savu problēmu.

Kad svece sāk dūmot, tas nozīmē, ka tā sadedzina visu negatīvo, kas ar cilvēku ir noticis. Tā ir laba zīme, jo tā liecina, ka persona virzās no savām nepatikšanām. Ja sveces liesma mirgo, tas nozīmē, ka problēmu ir grūti risināt un tā cīnās.

Tas var arī norādīt uz to, ka cilvēks netic saviem spēkiem un šaubās par savu izvēli. Ja svece izdeg ļoti lēni vai neizdziest vispār, tas nozīmē, ka tā nevar tikt galā ar tai uzticēto uzdevumu.

Iemesls var būt tāds, ka jūsu izvirzītais mērķis vai vēlme ir pretrunā ar Visumu un to nevar izpildīt. Aleksandrs iesaka gadījumos, kad jūtat, ka negūstat panākumus, var būt noderīgi pārskatīt savus mērķus un to, ko vēlaties sasniegt.

Lasi vēl: Iemesls, kāpēc vīrietis aiziet prom no sievietes, gandrīz vienmēr ir viens

Jūsu vēlmes galu galā var nepiepildīties. Ja sveces liesma sāk sprakšķēt vai izdvest dīvainas skaņas, tas nozīmē, ka jūsu tuvumā atrodas jūsu mirušo radinieku vai citu tuvinieku dvēseles, kas cenšas jums kaut ko pateikt.

 

Leave a Comment