Nekad neuzminēsiet! Ir noskaidrojies, kā Lielbritānijas karalis Čārlzs III sāk savu rītu un viņš to dara vienmēr

Foto – ekrānuzņēmums

Daudzi, iespējams, ir vēlējušies uzzināt, kā tad rīti sākas tādām personām kā Lielbritānijas karalis Čārlzs III vai citām personībām no monarhu ģimenes. Tagad, iznākot filmai, ko pārraidīs Lielbritānijā 5.kanālā, tas nu ir ticis atklāts – ne tikai šis, bet arī daudzi citi neatbildēti jautājumi par karaliskās ģimenes ikdienas dzīvi.

Šī raidījuma vadītājs Ksands Van Tullekens mazliet “izpļāpājies”, ko no šīs filmas var gaidīt. Izrādās, ka 75 gadus šā brīža Lielbritānijas karalis Čārlzs III, savu rīta “apli” sāk visai netradicionāli, kā vien no malas varētu šķist.

Domājat, ka, ja jūs būtu karalis, un jūs dzīvotu pilī, un jums būtu desmitiem apkalpotāju un pat savs personīgais pavārs, jūs savu rītu sāktu ar nesteidzīgām brokastīm gultā, tad dušu, tad kafijas tasi, lasot rīta avīzi? Ne tuvu ne!

Foto – ekrānuzņēmums

Izpildi šo testu!

Pārbaudi savas zināšanas par latviešu žargonvārdiem!

Vai tu zini ko nozīmē šie latviešu populārie žargonvārdi? 

1 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

2 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

3 / 3

Vai tu zini ko nozīmē šis latviešu žargonvārds? 

Your score is

The average score is 40%

0%

Izrādās, ka 75 gadus vecais karalis Čārlzs III savu rītu sāk ar 12 minūšu ilgu treniņprogrammu – atspiešanos, pietupieniem un stāvēšanas uz galvas! Pie tam, viņš to darot, ģērbies vienos šortos. Pēdējo no vingrinājumiem Čārlzs veidot nevis tāpēc, ka viņam patīk joga, kā izrādās, stāvēšana uz galvas viņam palīdz tikt galā ar muguras problēmām, kuras viņam esot uzradušās pēc tam, kad viņš gadiem ilgi bija spēlējis polo, sēžot zirga mugurā.

Iepriekš karaļa jaunākais dēls princis Harijs savā grāmatā rakstīja, ka viņa tēvs katru rītu sācis ar vingrošanu, un viņam nemaz nebija šim mērķim nepieciešama sporta zāle. Viņš esot pievilcies pie stieņa, kas iekarināts durvju stenderēs un vispār bijis “prasmīgs akrobāts”. Tāpat viņš atcerējās, ka tad, kad tēvs sportojis, neviens neesot drīkstējis viņu traucēt – šo brīdi viņš veltījis tikai un vienīgi sev, un savu “domu sakārtošanai”.

Foto – ekrānuzņēmums

Lasi vēl: Lielbritānijas karalis Čārlzs paziņo par karaliskās ģimenes plāniem Lieldienās: tas, ko visa pasaule gaidīja visvairāk- nenotiks

Ksands van Tullekens arī piebilda, ka Čārlza mammai, Lielbritānijas karalienei Elizabetei II, kura mūžībā devās 96 gadu vecumā 2022.gada septembrī, no rītiem esot bijis daudz mazāk “kareivīgs noskaņojums”. Karaliene esot devusi priekšroku mierīgam, nesteidzīgam rīta sākumam. Raidījuma vadītājs joko: “Karalienei patika rīts ar tasi tējas un cepumu. Vai diviem cepumiem.”

Leave a Comment