Nauda plūdīs kā par reni: Lielā gada naudas prognoze rāda, ka šīs 6 zodiaka zīmes 2023. gadā tiks pie bagātības

Ikviens no mums jūtas daudz pārliecinātāks, ja bankas kontā ir prāva naudas summa. Lai gan mēs zinām, ka par naudu laimi nevar nopirkt, finansiālajam stāvoklim ir liela nozīme cilvēka dzīvē.

Bet kuru horoskopa zīmju pārstāvji šogad burtiski “peldēsies” naudā? Savas prognozes atklājusi astroloģe Tatjana Zorina.

Jaunava

Jaunavas zīmē dzimušie ir vieni no strādīgākajiem un atbildīgākajiem cilvēkiem. Šogad viņi nepiedzīvos finansiālas problēmas. Tas būs iespējams, pateicoties radiem, draugiem, partneriem vai turīgiem pielūdzējiem. Jaunavām nav ieteicams izšķiest iekrātos līdzekļus bezjēdzīgiem niekiem – labāk tos ieguldīt vai tērēt apdomīgi.

 

Vērsis

Vērši ir ļoti strādīgi, tāpēc var rēķināties ar ienākumu pieaugumu. Priekšniecība, iespējams, pamanīs viņu centienus un piešķirs viņiem algas palielinājumu vai prēmiju par paveikto.

Pēc astroloģes domām, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem par nopelnīto naudu vislabāk būtu jāiegādājas dažādas viedierīces vai sadzīves tehniku mājoklim.

 

Skorpions

Skorpioni spēs realizēt savas radošās idejas. 2023. gadā šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem ieteicams pievērst uzmanību savām fantāzijām un ieklausīties savās vēlmēs.

Lasi vēl: Februārī trim zodiaka zīmēm dzīvē atsāksies baltā svītra. Klau, varbūt arī tu esi laimīgo vidū?

Astroloģe iesaka darīt visu, kas patīk – no dejošanas līdz ziepju vārīšanai. Turklāt Skorpioni varēs gūt peļņu no sava jaunā hobija, jo naudas, tā teikt, nekad nemēdz būt par daudz.

 

Nākošās zodiaka zīmes atradīsi lasot tālāk

Leave a Comment