Februārī trim zodiaka zīmēm dzīvē atsāksies baltā svītra. Klau, varbūt arī tu esi laimīgo vidū?

Vairāku zodiaka zīmju pārstāvji jau uzzinājuši, kas viņus sagaida februārī, bet daudzas palikušas bez īpašas uzmanības. Nolēmām steidzami labot situāciju un dāvāt cerību uz labāko vēl trim horoskopa zīmēm. Lūko, kuras tās ir!

Mežāzis

Jaunais gads jau ir ietekmējis šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvi, un daudzi no jums spējuši izkļūt no mūžīgajām problēmām un parādiem. Bet 2023. gada februārī būs vēl labāk, un beidzot varēsi uzelpot ar pilnu krūti!

Februāra sākumā tu vari pamanīt dažādas pazīmes vai pat ķermeņa reakciju uz tavām domām vai plāniem. Centies izvērtēt pozitīvās un negatīvās pazīmes un reakcijas: seko pozitīvajam un maini (atcel) plānus, ja sajūti negatīvu enerģiju.

Ieklausoties sevī un sekojot baltās joslas mājieniem, tu pie tās nonāksi pavisam drīz. Vienīgais, kas jādara, ir noturēties virs ūdens! Dārgie Mežāži, jums veiksies!

 

Strēlnieks

Baltā strīpa ļoti vēlas ienākt šīs zodiaka zīmes pārstāvju dzīvē, taču kaut kas nemitīgi traucē. Padomā par to, kurš vai kas tevi bremzē?

Kā likums, bremzējoši cilvēki sēž tev blakus darbā vai mācību iestādē. Viņi burtiski velk tevi uz leju (tas var būt viens vai vairāki cilvēki). Vai tu zini stāstu par krabju spaini? Būtība ir tāda, ka tad, kad viens krabis plāno izkļūt no spaiņa, pārējie krabji tam pieķeras un neļauj pacelties augšup.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām baltā svītra atklāsies 2023. gada februārī: Tamāras Globas viedoklis

Kad esi identificējis savu “skaudīgo” krabi, mēģini ierobežot mijiedarbību ar to un neklāsti viņam savas idejas, plānus vai vēlmes. Ļauj savām domām palikt pie sevis. Dārgie Strēlnieki, ticiet man, to, ko vēlies, tu vari sasniegt saviem spēkiem!

 

Nākošo laimīgo zodiaka zīmi lasi tālāk

Leave a Comment