Īsi pirms došanās aizsaulē leģendārā aktrise Inna Čurikova izteica sirdi plosošu lūgumu teātra direktoram

Šis notikums atstāja milzīgu robu kino mākslā. Viņa bija leģendāra aktrise, kuru teju visi zināja. Pirms došanās aizsaulē viņa vērsās ar sirdi plosošu lūgumu. 

Krievijas Tautas māksliniece n.o.m.i.r.a 79 gadu vecumā. Inna Čurikova veidoja nākotnes plānus, taču tos nebija lemts realizēt.

Leģendārās mākslinieces n.ā.ve. bija š.o.k.s viņas ģimenei un kolēģiem. Visi gaidīja, ka tuvākajā nākotnē zvaigzne atgriezīsies teātrī. Inna Mihailovna jau iepriekš slimoja, taču viņa vienmēr pie pirmās izdevības atgriezās pie darba.

Līdzās savam iemīļotajam “Ļenkom” teātrim, viņa parādījās arī uz Vahtangova teātra skatuves. Izrādē “Audience” Čurikova spēlēja galveno lomu – karalieni Elizabeti II. Pagājušajā vasarā Inna Mihailovna neveiksmīgi krita – viņa guva traumas krūškurvī, gūžas kaulā un ribās. Šajā sakarā rudenī aktrise nespēja kāpt uz teātra skatuves.

Tagad Vahtangova teātra direktors Kirils Kroks sacīja, ka Čurikova cerēja atgūties pēc iespējas ātrāk. “Viņa stipri saaukstējās, viņai bija divpusēja p.n.e.i.m.o.n.i.ja, kas radīja sarežģījumus. Viņa pārdzīvoja, zvanīja man. Iedomājieties, no viņas dzirdēt: “Lūdzu, nenorakstiet mani?””- NTV citē teātra direktoru.

Lasi vēl: Viktorijas Ridosas prognozes: šīm zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī-februārī būs liela peļņa.

Jauno gadu aktrise sagaidīja mājās, bet pēc dažām dienām nokļuva s.l.i.m.n.ī.c.ā. Filmas “Sākums” zvaigznei tika konstatētas c.i.s.t.a.s smadzenēs: ā.r.s.t.i neuzdrošinājās veikt operāciju, baidoties, ka var neizturēt sirds. Sirds apstāšanās kļuva par tautas mākslinieka oficiālo n.ā.v.e.s cēloni.

 

Leave a Comment