Viktorijas Ridosas prognozes: šīm zodiaka zīmēm 2023. gada janvārī-februārī būs liela peļņa.

Es sveicu jūs, mani draugi, sveicu jūs Jaunajā 2023. gadā!

Šogad ir ļoti svarīgi atrast savu iekšējo atbalstu. Tas, kā tieši šis darbs tiks veikts, būs atkarīgs no jūsu materiālās realitātes, ko jūs šogad esat iezīmējis. Viktorija Radios nosauc zodiaka zīmes, kurām janvāris un februāris būs ļoti veiksmīgs naudas pelnīšanai.

 

VĒRSIS

Vēršiem šogad ir diezgan jaukta enerģija un pirmais, ko viņi man parāda, ir tas, ka būs nepieciešams tikt galā ar savu iekšējo spēku neatkarīgi no tā, vai jums tas ir vai tiešām nav. Jūs esat viens cilvēks vai persona, kas bezgalīgi pielāgosies apstākļiem un citiem cilvēkiem. Šis ir gads, kad būs jāizvēlas savs personīgais virziens, kurp doties. Nākamie pieci gadi ir virziens, kas būs ne tikai jāiet, bet arī šogad jāsāk virzīties taisni, ar ko esam nākuši.

Lasi vēl: Zodiaka zīmes, kurām baltā svītra atklāsies 2023. gada februārī: Tamāras Globas viedoklis

Galvenais atcerēties, ka kustība jāsāk vienatnē, nevis zem kaut kā. Gada beigas var sagādāt zināmu vilšanos. Aizraušanās un rūpes, rūpes par cilvēkiem, rūpes par situāciju, kurai patiesībā nevajadzētu it kā pamest tavu dzīvi. Ak, Visums tiks nogriezts. nogriež un sāpīgi nogriež. Esi uzmanīgs, un pats galvenais, esi gatavs tam, ka tas, kas nav jānoņem, un tiek galā ar savu iekšējo spēku.

DVĪŅI

Dvīņiem šogad būs iespēja, iespēja atrast ko jaunu un parādīt visu savu biznesa vēsmu. Varbūt atnāks kāda ideja, varbūt sāksi atvērt kādu patiešām jaunu biznesu vai kādu jaunu projektu. Ak, šogad tev ir ļoti laba enerģija uzsākt ko jaunu. Šis ir lielisks laiks, lai piepildītos un atrastu sevī spēku, un galvenais – drosmi, vēl jo vairāk, lai paspētu to visu izspēlēt. Sieviete šogad jums parādīs savu pilno seju.

Vissvarīgākais ir tas, ka viņi parādīs, cik liekulīgs jūs varat būt pret šo pasauli kopumā. Atcerieties, ka katra sieviete, kas šogad ienāks jūsu dzīvē, būs jūsu skolotāja. Šeit vīrišķās enerģijas būs jums pluss visu šo laiku visu gadu. Šogad jums būs milzīgas darbaspējas. Galvenais ir to atcerēties un izmantot, nevis gulēt uz dīvāna un domāt, ka, ja nāks klajā ar ideju, tad tā tiks īstenota. Draugi, šis gads jums ir labs laiks jūsu uzņēmējdarbības realitātei.

Turpini skatīt pārējās zodiaka zīmes nākošajā lapā

Leave a Comment