Nosaukti pieci vīriešu vārdi, kuri vairākkārt salauž sieviešu sirdis

Kazanovas, brunču mednieki un siržu lauzēji – komunicējot ar šādu vīriešu vārdu nēsātājiem, skaistām dāmām jābūt īpaši uzmanīgām. Viena neveikla kustība un sirds saplīst.

Ir tik īpašs puišu tips, kuri gandrīz vienmēr ir izsalkuši pēc sievietes uzmanības. Viņiem nepietiek ar meitenēm, ar kurām viņi sazinās, tāpēc kungi labprāt flirtē pa labi un pa kreisi. Skumjākais ir tas, ka ar šādu uzvedību vīrieši var viegli aizskart un aizskart meitenīgās jūtas. Kā sauc viņus, no kuriem vīriešiem jāuzmanās?

GINTS

Vārda nesējs Gints ātri vien sāk interesēties par svešiniekiem, un tad tikpat ātri pazūd. Un tas viss viņa īpašo prasību dēļ pret partneri. Tā nosauktais vīrietis aizskar savas mīļotās jūtas, pastāvīgi atrodot viņā kādus trūkumus un nepilnības, vienmēr, it kā tīšām, komentējot tās skaļi. Savā kaislībā vīlies Gints sāk garlaikoties un atkal aktīvi skatīties apkārt, vēloties atrast citu ideālu. Rezultātā viņš iegūst citu jaunkundzi un situācija atkārtojas.

KRISTERS

Skaists puisis Kristers bieži sevi apliecina un paaugstina pašcieņu, kad satiekas ar citu meiteni. Jo vīrietim ar šo vārdu ir neticami svarīgi justies pieprasītam un pievilcīgam.

Lasi vēl: Ir beidzot zināms Latvijas ekspolitiķa nāves iemesls

Viņam nav vajadzīgas nepārtrauktas attiecības ar kādu, bet Kristers nevar dzīvot bez flirta. Kungam nav lielākas uzvaras kā doties uz randiņu ar citu skaistu sievieti pēc viņa standartiem. Viņš parasti uzskata sevi par kolekcionāru. Un šāda attieksme nevar neaizskart lielāko daļu cilvēces skaistās puses pārstāvju.

SANDRIS

Ja jūs satikāt Sandris, nekavējoties paturiet prātā sekojošo. Šī vārda īpašnieks ir džentlmenis ar diezgan skarbu raksturu. Viņš ir tiešs un spītīgs. Pat it kā vismīļākās sievietes dēļ Sandra neies pret saviem principiem un nepielāgosies viņai. Viņš arī kopumā nevēlas zaudēt neatkarību līdz pēdējam. Tāpēc, dārgās dāmas, diez vai Sandri būs tik viegli vilkt pa eju.

Turpini skatīt pārējos divus vīriešu vārdus nākošajā lapā

Leave a Comment